BAŞKAN POSBIYIK, YENİ YILI KUTLADI

BAŞKAN POSBIYIK, YENİ YILI KUTLADI

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 2022 yılına girerken yeni yıl mesajı yayımladı.

Başkan Posbıyık mesajında şu görüşlere yer verdi;

“Geride bıraktığımız bu yılda yaşadığımız tüm bu felaketler bizleri umutsuzluğa sevk ediyor, yeni yıla sevinçle, coşkuyla girmemizi zorlaştırıyor. Ancak bu zor yılların sorumlusu Ereğli’nin çalışanları, işsizleri, gençleri, ev kadınları, sağlık çalışanları, üreticileri, büyükleri, öğretmenleri, esnafı değil…

Ama sıkıntıyı yaşayan bizleriz.

Bütün bunlara rağmen bu zor yılı geride bırakmanın ve güzel bir geleceğe bakmanın umudunu taşıyorum.

Ekonomik refahın arttığı, gelirin hakça ve adaletli paylaşıldığı, hukukun egemen olduğu, demokratik parlamenter sistemin yeniden inşa edildiği, üretimin arttığı, istihdamın büyüdüğü, genel olarak şiddetin, özel olarak kadına yönelik şiddetin engellendiği, bölgesinde ve dünyada barışın egemen olduğu, saygın bir Türkiye diliyorum.

Ancak böyle bir ülke olursak yeni yılı daha coşkulu, sevinçli, neşeli kutlayabiliriz. Tüm bu olumsuzluklara rağmen en zor koşullarda bile ‘Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır’ diyen, Cumhuriyetimizin kurucusu, Mustafa Kemal Atatürk’ten ve bizlere umut veren aydınlık düşüncesinden ilham alarak geleceğe umutla bakmalıyız. Şairin dediği gibi, “avucumuzda kalan tek şey umut”… Ereğli’nin kahraman evlatları, sevgi, barış, dostluk kültürünün coşkulu taraftarları gençler, kadınlar, sevgili çocuklar, işçiler, emekçiler, sağlık çalışanları, büyükler, bu umutla hepinizin yeni yılını kutluyor, sağlık, mutluluk ve neşe diliyorum. Bütün bu zorlukları bir arada olursak, dayanışmayla, ortak hedefe doğru ilerlersek aşabileceğimize inanıyorum. Bu inançla hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.“ Dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2021, 23:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER