Basketbol Yaz Okulu Kursları Tamamlandı

Basketbol Yaz Okulu Kursları Tamamlandı

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Karadeniz Ereğli Belediye Spor Kulübü bünyesinde açılan Basketbol Yaz Okulu Kursları tamamlandı.

Kulübün Salon Sporları Koordinatörlüğünce ilçedeki Gençlik Spor Merkezinde organize edilen kurslar; 21 Haziran-16 Temmuz ve 26 Temmuz- 20 Ağustos olmak üzere 2 dönem olarak gerçekleştirildi.

Toplamda 150 kursiyerin katıldığı kurslarda, Basketbol antrenörleri Ömer Karakaya, Levent Ekici ve Arda Bulman tarafından eğitilen öğrenciler, aynı zamanda eğlenceli süreç geçirdiler.

Küçük kursiyerlere, öncelikle top hakimiyeti olmak üzere denge ve potaya şut atma teknikleri ‘eğlenerek’ gösterilen kursların kapanış töreni ise ikinci dönemin bitiş günü olun 20 Ağustos’ta yapıldı.

Karadeniz Ereğli Belediye Spor Kulübü Salon Sporları Koordinatörü Tanju İke’nin de yer aldığı törende, kursiyerlere katılım sertifikaları verilirken, aileleri ile birlikte hatıra fotoğrafları da çektirildi.

SIRADA KIŞ OKULU...

İke, törenin ardından velilere hitaben yaptığı konuşmada, çocukların oldukça iyi bir dönem geçirdiğini hatırlatarak, şunları kaydetti:

“Şimdi önümüzde, kulübümüz bünyesinde yer alacak Kış Basketbol Okulumuz başlayacak. Bu kurslarımıza katılan öğrencilerimizden iyi performans göster sporcularımızı, kış okullarımıza davet ederek, basketbol eğitimlerini sürdürmeyi hedefliyoruz. Kursları organize etmemize destek sağlayan başta Belediye Başkanımız ve Kulüp Başkanımız Halil Posbıyık olmak üzere yönetim kurulumuza, özverili çalışmalarından dolayı antrenörlerimize ve çocuklarını basketbol kursuna göndererek sevmelerini sağlayan velilere ve teşekkür ediyoruz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER