"BAYRAMDAN ÖNCE TERZİLER İÇİN YENİ FİYAT TARİFESİ UYGULAMAYA GEÇECEK"

"BAYRAMDAN ÖNCE TERZİLER İÇİN YENİ FİYAT  TARİFESİ UYGULAMAYA GEÇECEK"

Zonguldak Terziler ve Ayakkabıcılar Esnaf Odası Başkanı Çetin Yıldız, terzi esnafı için yeni fiyat tarifesi hazırlandığı ve yeni fiyat tarifesinin bayramdan önce uygulamaya geçeceği konusunda açıklamada bulundu.

“TERZİ ESNAFI İÇİN YENİ FİYAT TARİFESİ ÇIKACAK”

Başkan Çetin Yıldız yaptığı açıklamada, "Terzi esnafı için fiyat tarifesinde tartışmalar devam ediyordu. Bunları son buldurup yeni bir fiyat tarifesi çıkarmaya karar verdik ve nasip olursa da önümüzdeki 10-15 güne kadar yeni tarifemiz çıkacak yeni tarifeye göre uygulamalara geçeceğiz. Yeni fiyat listemiz bayramdan önce uygulamaya geçmiş olacak" ifadesini kullandı.

“HALI YIKAMACI ARKADAŞLARIMIZDA YENİ BİR TARİFE İSTİYOR”

Başkan Çetin Yıldız ayrıca, halı yıkamacı esnafının da yeni bir fiyat tarifesi istediğini belirterek, "Halı yıkamacı arkadaşlarımıza yeni bir tarife istiyorlardı ama benim halı yıkamacı arkadaşlarımız çok dağınık yerlerde nedense bende 12-13 kişilik bir grup var gerisi diğer odalarda kayıtlı bulunuyor. Bunları bir araya toplaya bilirsek onlara da bir fiyat listesi oluşturmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

ŞU ANDA ÜYELERİMİZ ÇOK DAĞINIK DURUMDA VE TOPARLAMAYA ÇALIŞIYORUZ”

25 günlük görev süresini değerlendiren Terziler ve Ayakkabıcılar Esnaf Odası Başkanı Çetin Yıldız, "Yaklaşık 25 gün önce yapılan kongrede göreve geldim ve göreve geldiğimizde odamızın bilgisayarları ve yazıcıları perişan durumdaydı onları düzelttik elimizden geleni yaptık. Bu arada Terziler arasında bir toplantı Hallettik Atatürk Kültür Merkezi'nde Zamanı Gelip Geçmiş olan belli bir yaşa gelmiş olan terzi esnaf arkadaşlarıma plaketlerini verdim. Şu anda üyelerimiz çok dağınık durumda ve toparlamaya çalışıyoruz. odamıza birlik beraberliği daha da arttırmaya çalışıyoruz" dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2022, 13:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER