BBP KDZ.EREĞLİ İLÇE TEŞKİLATI GAZETECİLER İLE BULUŞTU!

BBP KDZ.EREĞLİ İLÇE TEŞKİLATI GAZETECİLER İLE BULUŞTU!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yusuf Karaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği’ni ziyaret ederek parti çalışmaları hakkında bilgi verdi.

BBP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yusuf Karaoğlu Yönetim Kurulu Üyeleri Nizamettin Halıcıoğlu, Sefa Akman, Gülhami Keskin ve Yusuf Akay ile birlikte Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Şafak Erel ve yönetimini ziyaret etti. Parti çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Karaoğlu, hedeflerinin Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun davasını en iyi şekilde yaşayıp yaşatmak olduğunu söyledi. İlçede Alperen Ocakları’nı yeniden oluşturduklarını ve buraya gelen gençlere milli ve manevi değerler kattıklarını anlatan Karaoğlu, 27 Mart 2022 Pazar günü Hatip Camii’nde Akşam Namazı sonrasında Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu ve tüm şehitler için mevlid ve Kur’an-ı Kerim tilaveti programı düzenlediklerini belirterek programa tüm Ereğli halkını davet etti.

Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Şafak Erel’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, BBP’li yöneticilere çalışmalarında başarılar diledi.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER