BELEDİYE BAŞKANINA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİLER!

BELEDİYE BAŞKANINA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİLER!

Kdz. Ereğli Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı, Covid tedavisi gören Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın yokluğunda vekil Gönül Çelik başkanlığında yapıldı. CHP ve AK Parti grubu Başkan Posbıyık’a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kdz. Ereğli Belediye Meclisi Şubat ayı olağan toplantısı, geçtiğimiz hafta sonu Koronavirüse yakalanan ve evinde tedavi gören Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın yokluğunda Meclis Başkanvekili Gönül Çelik başkanlığında AKM Nikah Salonu’nda yapıldı.

Başkanvekili Gönül Çelik, Başkan Posbıyık’a geçmiş olsun dileğinde bulunarak; “Covid tedavisi nedeniyle aramızda bulunamayan şu an evinde istirahat etmekte olan Belediye Başkanımız Halil Posbıyık’a geçmiş olsun diyor, en kısa zamanda aramızda görme arzusuyla kendilerine acil şifalar diliyoruz” dedi.

AK Parti Grup Sözcüsü Numan Korkmaz da “Başkanımız geçen hafta rahatsızlandı. Biz de grubumuz adına Belediye Başkanımıza geçmiş olsun diyor, en yakın zamanda şifasına kavuşmasını diliyoruz” diye konuştu.

Mecliste, belediye memur kadrolarında unvan ve derece değişikliği yapılması, Ereğli’nin çeşitli mahallelerinde bulunan mülkiyeti belediyeye ait yoldan ihdas parsellerin satış veya takası,  Zabıta Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliği’nde değişiklik yapılması ve Zabıta Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere 1 adet çok amaçlı 4x4 araç alınması maddeleri görüşülerek komisyonlara havale edildi.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER