BİRBİRLERİNE AŞKLARINI YAZDILAR

BİRBİRLERİNE AŞKLARINI YAZDILAR

Zonguldak ili Ereğli ilçesi belediyesince 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle etkinlik gerçekleştirildi.
Sahili bandı ‘Aşkım Ereğli’ yazılı alanda düzenlenen etkinlikte, renkli görüntüler oluştu. Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile eşi Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık, eğlence alınana ele ele tutuş geldi. Bayan Posbıyık, kürsüde konuşmasında; sevginin, yalnızca iki insan arasındaki yakınlaşma olmadığını belirterek şöyle dedi: “Sevgi anlatılmaz yaşanır. Onu da ben yaşıyorum. Sizi seviyorum. Eşimi seviyorum. Hayvanları seviyorum. Bütün canlıları seviyorum. Sevgi budur. Sadece iki kişi arasında olan bir yakınlaşma değildir sevgi. Herkesi sevelim lütfen.”
Eşi Halil Posbıyık ise sevginin yüceliğine inandığını ifade ettiği sözlerinde şöyle dedi:
“İnsanlar birbirlerini sevmeli. Kırıcı ve dökücü olmamak lazım. Sevgi her şeyin ilacıdır. Ben, öncelikle eşimi seviyorum. Çocuklarımı, ailemi tüm insanları seviyorum. Ben Ereğli’ye büyük bir aşk duyuyorum. Benim için herhangi bir siyasi görüşten, farklı etnik guruplardan olmak önemli değil. Önemli olan Yaradan’ın yarattığı insanların hepsini de seviyorum. Hepimize ‘sevgi ile kalın’ diyorum.” Konuşmanın ardından, Posbıyık çifti dans etti. Sonrasında diğer çiftler de onlara eşlik etti.   

BİRBİRLERİNE AŞKLARINI YAZDILAR
Etkinlik alanında, ‘sevgini anlat’ standı kuruldu. Genç/yaşlı sevgililer, birbirlerini duydukları aşkı kâğıtlara yazdı. O anlarda renkli anlar yaşandı. Genç sevgililerden biri diğerine, “Ereğli’nin verdiği huzuru sende buldum” diye yazarken diğeri de ona, “sigara gibisin bırakamıyorum” diye yazdığını söyledi. Bir kenarda yalnız başına eğlenen Emrah Doğan ise kameraya; Zeynep’i sevdiğini, ona çiçek aldığını ve çok sevdiğini söyledi.   

AŞIK OLDUĞU ATATÜRK İÇİN YAZDI…
Etkinliğeeşi ile katılan 60 yaşındaki Leyla Kurtan da, ‘sevgini anlat’ standına bıraktığı mesajı Atatürk için yazdığını söyledi. Kurtan, yazdığının şöyle olduğunu söyledi: “Aşk, 134 yıl hiç görmediğin birini sevmektir. Atam seni çok seviyorum. Tüm sevenlerin sevgililer günün kutlu olsun.”

KALBİ GÜZEL ÇÖPÇÜLER, AŞKLARI SÜPÜRDÜLER…
‘Kör olası çöpçüler, aşkımı süpürmüşler’ diyen Erkin Koray şarkısının aksine verdiği sevgililer günü mesajı ile kalpleri fetheden Ereğli Belediyesinin temizlik işçi İsmail Demirtaş, tüm insanları sevdiğini söyledi. Kendisini evde bekleyen eşine küçük bir sürprizi de olduğunu belirten Demirtaş, “mutluyum, huzurluyum. Eşimi seviyorum. Ailemi seviyorum. Her türlü herkesi seviyorum. Eve gittiğimde eşime sürpriz yapmayı düşünüyorum. Ufak bir hediye almayı düşünüyorum. Başka bir şey gelemiyor elimden. Hepinizin sevgililer günü kutlu olsun” diye konuştu.  

Haber yayına hazırlandığıda etkinlik sürüyordu...

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER