Birol Şimşek, tahliye edildi

Zonguldak'ta FETÖ darbe girişimine ilişkin tutuklu bulunan ve sabah saatlerinde mahkemeye çıkarılan komutanlardan Zonguldak Garnizon Komutanı Birol Şimşek'in adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verildi. Jandarma Kurmay Albay Kamil Günler, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan ile Deniz Albay Mustafa Kemal Öztürk ise dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.

Birol Şimşek, tahliye edildi

Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Doğan ile Zonguldak Garnizon Komutanı Tuğgeneral Birol Şimşekin de aralarında bulunduğu sanıklar cezaevi aracıyla adliyeye getirildi.

Zonguldakta, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin 4 eski üst düzey asker hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle açılan davanın görülmesine devam edildi.

Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, meslekten ihraç edilen tutuklu sanıklar Zonguldak Garnizon Komutanı Tuğgeneral Birol Şimşek, komutanlıkta görevli Jandarma Kurmay Albay Kamil Günler, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan ile Deniz Albay Mustafa Kemal Öztürk ve avukatlar ve yakınları katıldı.

Mahkeme Zonguldak Garnizon Komutanı Birol Şimşekin adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına, Jandarma Kurmay Albay Kamil Günler, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan ile Deniz Albay Mustafa Kemal Öztürk  ise dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2017, 11:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER