'Biz bu ülkenin gençlerine güveniyoruz'

Genç Kürsü Programı’na start veren Kdz Ereğli Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Alagöz ve ekibi, Gülüç Beldesi’nde gençler ile bir araya geldi.

'Biz bu ülkenin gençlerine güveniyoruz'

Önümüzdeki halk oylaması için Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemini anlatan Alagöz; gelecek anayasa değişikliği ile gençlere siyasette daha fazla “temsil etme hakkı” nın verileceğini açıkladı.

Ayrıca konuşmasında şunları da ifade etti; “18-25 yaş arası 6,5 milyon gence seçme hakkının verilip seçilme hakkının verilmemesi haksızlıktır. 15 Temmuz’da bu ülke için mücadele eden, canını hiçe sayan 18-25 yaş arası gençlerimize inşallah yeni anayasa ile seçilme hakkı da tanınmış olacaktır. Bugün görüyoruz ki; yalan söylemlerle, iftiralarla gençleri ve halkımızı “diktatörlük yalanı” ile kandırmaya çalışıyorlar. Onların unuttukları tek şey şudur ki; diktatörler, seçimle başa gelmez. Biz milletimize her zaman güvenmişizdir. Milletin vereceği karar, başımızın tacıdır! “

Konuşmasında; halka inemeyen, halktan bağımsız yaşayan siyasi partilerin başarılı olamayacağını belirten Alagöz, 17 Nisan sabahına çok daha güçlü bir Türkiye ile uyanacaklarını belirtti.  Ayrıca Ereğli’deki bütün gençlere “neden evet diyeceklerini” anlatacaklarını ifade etti. Soru-cevap bölümünün de yapıldığı toplantıda; Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi’nin avantajları konuşuldu. Toplantıya Gülüç Belde Başkanı İsmail YILMAZ ve Gülüç Belde Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin ERTAŞ da katılım sağladı. Ardından gençlere Anayasa Değişikliğini anlatan “EVET GAZETESİ” dağıtıldı.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2017, 06:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER