BOYNUNDAN DEMİRLE YARALADI, SERBEST BIRAKILDI!

Bartın'ın Derbent Köyü'nde yaşayan M.S.(49), aynı köyde yaşayan ve önceden husumetleri bulunan H.A.(44)tarafından saldırıya uğradı. M.S.'yi boynundan demirle yaralayan H.A., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

BOYNUNDAN DEMİRLE YARALADI,  SERBEST BIRAKILDI!

Olay, geçtiğimiz 21 Şubat Pazartesi günü Bartın'ın Derbent Köyü'nde, öğle saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre H.A. ve annesi H.A., M.S. ve eşi M.S.'nin bahçelerinin önüne geldi. Bahçede çalışan çiftçileri işaret eden anne H.A., M.S.'ye küfür ederek; "O...buraya her gün adamlar geliyor." şeklinde ifade kullandı. H.A.'nın tavrından rahatsız olan M.S. de, "Lafını bil de konuş." şeklinde konuştu. Yaşanan sözlü tartışmanın ardından oğul H.A., annesiyle tartışma yaşadığı sırada saklandığı seranın arkasından çıkarak M.S.'yi demirle boynundan yaraladı. Boyun bölgesinde yaklaşık 9 cm kesik oluşan M.S. için olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından M.S. Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Boyun bölgesinde oluşan 9 cm'lik kesiğe yapılan müdahalenin ardından M.S.'ye darp raporu verildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Gözaltına alınan H.A. ise çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

TEHDİTLERİNE DEVAM ETTİ

Öte yandan H.A.'nın yaşanan olay sırasında M.S.'ye "Bu iş burada kalmayacak." diyerek küfür ettiği iddia edildi. M.S. ve ailesi; "Kadına şiddet uygulayan bir kişinin tutuklu yargılanması için illa bir kadının öldürülmesi mi gerekiyor?" şeklinde sitemde bulundu.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER