"Bu Resmen Çifte Standart"

"Bu Resmen Çifte Standart"

Türkiye Değişim Partisi Zonguldak İl Başkanı Sibel Güneş, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'a ateş püskürdü. 11 Temmuz’da yapacakları İl kongresi için Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'a yer için başvuru yaptıklarını ancak başvurularının red edildiğini belirten İl Başkanı Sibel Güneş, "Küçük iktidar ortakları olan MHP'ye yer var Türkiye Değişim Partis'ne ise yer yok" ifadelerine yer verdi.

Ayrıca İl Başkanı Sibel Güneş, Başkan Alan'ın çifte standart uyguladığını ifade etti.

TARİHİNDE ZONGULDAK BÖYLE BİR BELEDİYE BAŞKANI GÖRMEDİ

Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Sibel Güneş yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Bizler TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ çatısı aldında Devletimize ve Milletimize hizmet etmek için yola çıktık, belediye başkanından il kongremiz için yer temini için belediyeye başvuruda bulunduk, hiç bir mazeret belirtmeden başvurumuz red edildi.

Bu bize değil tüm Zonguldak halkımıza yapılmıştır. Bir belediye başkanı seçimi kazandıktan sonra partisinin rozetini çıkarır, tüm halkın belediye başkanı olur.

Belediye başkanı olarak birlik ve beraberliği sağlamanız gerekirken şehrimizde kutuplaşma, kaos, ayrımcılık yaratmaktasınız.

Vakti zamanı geldiğinde kıymetli Zonguldak halkı gereken cevabı verir. Siz şehrimizdeki basın mensupları ve kurum Müdürleri ile uğraşmaktan vazgeçin asli olan görevinizi yapın ve seçimden önce vermiş olduğunuz makam kapınızı sökme sözünüzü tutun. Ayrıca Küçük iktidar ortağınız MHP'ye var 11 Temmuz’da bize yok. Bu resmen çifte standart" ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER