Bunu yapan insan olamaz!

Gülüç Beldesinde canavarca kötü muameleye maruz kalan köpek, veteriner hekimlerin yaptığı müdahale sonrasında hayata tutundu.

Bunu yapan insan olamaz!

Gülüç beldesinde tüyler ürpertici olay meydana geldi. Pamuk isimli köpeğin sahibi, uzun yol şoförü olan Çetin Duyar (47) sefer dönüşünde kanaması olduğunu fark ettiği köpeği ERVETi veteriner kliniğine getirdi.

Köpeğin yapılan muayenesinde ve çekilen filmlerinde vajinasında yaklaşık 30 santim uzunluğunda bir parça olduğunu tespit edilmesi ile birlikte Pamuk isimli köpek ameliyata alındı. Yapılan operasyonla parça çıkarılırken, cinsel organındaki parçanın havuç olduğu tespit edildi. Serum tedavisine devam edilen köpeğin sahibi Çetin Duyar, yapılanın insanlık dışı bir durum olduğunu ve bunu yapanları Allaha havale ettiğini söyledi. Çetin duyarın eşi Süheyla Duyar ise göz yaşlarını tutamadı.

ERKEKLİK BU İSE BEN BÖYLE ERKEKLİĞİ İSTEMİYORUM

Köpekleri için tartışma yaşadıkları apartmandan ayrılmak zorunda kaldıklarını ve yeni aldığı eve taşınma sürecinde Pamuku komşularına verdiklerini, komşularının köpeğini kaçırması sonucu aramalarına rağmen bulamadıklarını kaydeden Çetin Duyar,Pamuku bir gün sonra bulduklarını, buldukları zaman da durumunun iyi olmaması nedeniyle veterinere götürdüklerini söyledi. İğrenç durumu veteriner hekimde öğrendiklerini kaydeden Duyar  Ben köpeği Adapazarı dan getirmiştim. Bunu sahibi terk etmiş. Arkasında gidiyordu. Ben aldım. Zorla aldım. ben alırken ağlıyordu. Eve getirdim. Ben uzun yol şoförüyüm. Eşim çalışıyor. İki oğlum var. Birisi de benim gibi uzun yol şoförü. Diğer oğlum ise üniversite de okuyor. Bakacak kimse yok. Biz de doğal hayatından koparmayalım diye dışarıya salıyorduk. Köpeği apartmanda istemedikleri için başka bir ev daha aldım. Sadece bunun için. Yeni eve taşınma işleri olduğu için bizim orada bir abla var. 8-10 gündür ona vermiştim. O bakıyordu. Dün akşam kaçırmış. Ben de sokakları aradım. Torunla gezdim ama bulamadım. Hanım bu sabah saat 9 da bizim orada bir bahçe var. Otların içinde. Orada bulmuş. Veterinere getirsek getirmeksek derken hayvanın durumunun iyi olmadığını anladık. Bizde veteriner hekime getirdik. Ondan sonra o iğrenç olayı öğrendik. Hayvan da gördüğünüz gibi sevimli ve tatlı bir şey. Bende de aşırı hayvan sevgisi var. Ben İzmir e gidip geliyorum. Benimle 5 defa İzmir e gidip geldi. Ben bunu yapanlara ne söyleyebilirim. Yani ben İnsanlığımdan utanıyorum. İnsan zorda kalınca adam vurup öldürebiliyor. ne diyebilirim başka. Adamlığımdan utanıyorum ben ya. Kendi erkekliğimden utanıyorum işin gerçeği.  Eğer erkeklik bu ise ben böyle erkekliği istemiyorum dedi.

Çetin Duyarın eşi Süheyla Duyar (44) masada yatan köpekleri Pamuk a bakarak göz yaşlarına boğuldu. Duyar İnsanlar insan değil ki. Saldırgan bir hayvan değil. Sessiz sakin bir hayvan diyerek duygularını dile getirdi.

RUHU BOZUK SAPIK İNSANLARIN YAPABİLECEKLERİNDE SINIR YOK

Pamuk isimli köpeğe operasyonu gerçekleştiren veteriner hekim Hakan Türkoğlu ise konuşmasında Bu tatlı kızımız dün akşam bize geldiğinde tamamıyla kanaması olduğunu, sahipleri 1,5 ay önce çiftleştiğini söylediler. Düşük olabileceği şüphesi ile getirdiler. Yaptığımız muayene de cinsel organına bir havuç sokulduğunu ve bu havucun belirli bir süre içerde kaldığı ve çürüdüğünü hayvanın bunu dışarıya atmak için halsiz kaldığını anladık. Çıkardığımız madde bir havuçtu. Genel durumu çok kötüydü. Şu anda durumu iyi ve kendini toparladı. maalesef ki ruhu bozuk sapık insanların yapabileceklerinde sınır yok dedi.  

Veteriner kliniğinde tedavisi tamamlanan Pamuk, sahipleri ile birlikte evlerinin yolunu tuttu.

 

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2017, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER