ÇAKIR,ATEŞTEN GÖMLEK GİYDİK

Oluşturacağı Yönetim Kurulu listesini yarın genel merkezin onayına sunacak olan AK Parti Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Çakır, 10 gündür sürdürdüğü ziyaretlerdeki finali Halk otobüsleri Kooperatifi ile yaptı. Ereğli´de birlik ve beraberliği sağlayacaklarını ve bölünmeyi engelleyeceklerini kaydeden Çakır, ilk olarak OSB´nin dolması için kolları sıvayacaklarını söyledi.

ÇAKIR,ATEŞTEN GÖMLEK GİYDİK
gundemeregli.com-  

Son bir haftadır yönetim kurulunu oluşturmak amacıyla ziyaretlerini sürdürdüğünü kaydeden Çakır, burada yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

  Tabi ki önümüzde üç önemli seçim var. Başta yerel seçimler olmak üzere Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler. Bu seçimlerde de Ereğli adına birinci parti olmak için güçlü bir oluşum ile çalışmanın lazım. Bazı dengeleri iyi korumak lazım. Ateşten gömleği giydiğimizi biliyorum. Yalnız partimizi burada bölmeden, toparlayıcı olarak seçimlere taşımak istiyoruz.

Önünüzdeki günlerde ilçemizde sivil toplum örgütlerinin katılımı ile    Bunun için de oda seçimlerinin bitmesini bekliyoruz.

Organize Sanayi Bölgesi8OSB) için de planlarımız var. O bölgeyi işyerleri ile dolduracağız. Bu konuya ağırlık vereceğiz. 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2012, 14:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER