ÇALIŞMALAR BAŞLADI!

ÇALIŞMALAR BAŞLADI!

Ramazan Bayramı öncesi heyelan nedeniyle yaya ve araç trafiğine kapanan Gaziler ve Bodaç Köyünü Gökçebey İlçesine bağlayan Gaziler yolunda önümüzdeki hafta başından itibaren çalışmaların başlayacağı öğrenildi.

AK Parti Gökçebey İlçe Başkanı Erkan Soner Kodaman yaptığı açıklamada, “Belediye sınırları içerisinde bulunan Gaziler Köyü ve Bodaç Köyünü ilçemize bağlayan Gaziler Caddesi üzerinde Ramazan Bayramı öncesinde meydana gelen Heyelan nedeniyle yol Yaya ve Araç Trafiğine kapatılmıştı.

Bayramın 2. Günü Ak Parti Zonguldak Milletvekillerimiz ile bölgeyi incelemiş ve ön görüşme yapmış görüş alışverişinde bulunmuştuk .

Bugün İl Özel idaremize bağlı Değerli Yol Şube Müdürümüz Sertaç Yavuz Bey ve Beraberinde Jeoloji Mühendisi Halis Avcı, Makina İkmal Müdürü Sami Çolak, İl Genel Meclis Üyemiz Vedat Tuzcuoğlu, İlçe Özel idare Müdürümüz İzzet Turpçu, İlçe Özel idare Şefimiz Yaşar Kurtoğlu, Gaziler Köyü Muhtarımız Zeki Usluoğlu, Köy Başkanımız Osman Tulumoğlu ile birlikte alanda incelemeler yaptık ve sonuç olarak Pazartesi Günü itibari ile çalışmalara başlayıp en kısa sürede Yolu Yaya ve Araç trafiğine açılması konusunda mutabık kaldık.

Hizmet odaklı siyaset yaparak ilçemizin merkezi veya köy demeden, İnsana hizmet odaklı çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Bizlere tüm hizmetleri yapmamızda desteklerini esirgemeyen Ak Parti Zonguldak Milletvekillerimiz başta olmak üzere bugün ilçemize gelerek sorunları yerinde inceleyip çözüm bulan değerli İl özel idare ekibimize teşekürlerimi sunuyorum” dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2022, 22:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER