CANDAN NEDEN ELEKTRİKÇİLERİ TOPLADI?

CANDAN NEDEN ELEKTRİKÇİLERİ TOPLADI?

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Ereğli ilçesindeki Elektrikçiler Yardımlaşma Derneği üyeleriyle bir araya geldi.

Candan, uzun zamandır dernek üyelerinin görüşme talebi olduğunu, kendisinin de bir araya gelmek istediğini söyledi.

Yurt dışı görevleri, geçirdiği kısa süreli rahatsızlık ve olumsuz hava koşulları nedeniyle bir süredir bölgeye gelemediğini belirten Candan, şöyle dedi:

&[#]8220;Dün gece de İstanbul&[#]8217;daki toplantılı yemeklere kalmadan buraya geldim. Birkaç gün bölgede olacağım ve problemleri yerinde görmek istiyoruz. Karşımıza da ilk çıkan problem kar yağışı nedeniyle enerji nakil hatlarındaki sıkıntı oldu. Konunun üstatları da burada. Konuşup, fikir alış, verişinde bulunmak istiyoruz. Kendilerinin önerilerini alacağız, mantıklı yaklaşımın nasıl olacağını tartışacağız. Bir yandan görüş, alış, verişi, bir yandan da meslek odalarıyla bir araya gelerek belli problemlerini ve nabzını tutmak zaten görevimiz. Havalar da ısınmaya başlıyor. İnşallah her hafta sonu gelerek değişik meslek odalarıyla da bir araya gelmek istiyoruz.&[#]8221;

Toplantıya Zonguldak Elektrikçiler Odası Ereğli Temsilcisi ve Ereğli Elektrikçiler Derneği Başkanı Mehmet Özçiçek, yönetim kurulu üyeleri ile bazı elektrikçiler katıldı.

 

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2012, 15:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER