CANDAN YATIRIMLARI İNCELEDİ

CANDAN YATIRIMLARI İNCELEDİ

gundemeregli.com-

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, beraberinde Kdz. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Adem Çakır ve parti yöneticileri ile birlikte Kdz. Ereğli-Kandilli yolu ve inşaatı devam eden Ereğli Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.

İlk olarak Kdz. Ereğli-Kandilli yolunda incelemelerde bulunan Candan, kış aylarında yolda meydana gelen heyelanları yerinde görerek bilgiler aldı.

Yapımı devam eden Ereğli Devlet Hastanesinde de  incelemeler bulunan Candan,  

  Bunun için öncelikle Kandilli-Ereğli arasındaki yola baktık. Bu yolda kış nedeniyle heyelanlar olmuş, ondan sonra bizim gözbebeğimiz olan hastane çalışmalarını yerinden inceledik.  Hastanenin bir an evvel bitirilmesini istiyoruz. Bunun için yerinde incelemede bulunmak istedik. Görüyorsunuz hastane inşaatı hızlı bir şekilde yapılıyor. 

  Yeni hastanenin girişinde bağlantı yolunu yapıyoruz. Hiç trafik ışığına takılmadan ambulansla gelen hastaların direk alt geçitle hastaneye geçmesi için bir alt geçit projesi var, projesi çizildi.  Dolayısıyla burada bir kavşak olacak, ama trafik ışıklı değil, direk baypas şeklinde olacak. Devrek yol ayrımı ile ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştüm. 

 

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2012, 11:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Suat Eser
Ali Suat Eser - 12 yıl Önce

Sayın Candan´ın yıllardır hizmet yoksunu bırakılmış bölgenin, hizmet açığını kapatma çabasında hız kesmemesini canı gönülden diliyorum. Kamuoyu desteğinin de verilmesini umuyorum.

SIRADAKİ HABER