Çatılar uçtu, elektrik telleri koptu

Çatılar uçtu, elektrik telleri koptu

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde etkili olan fırtına bazı evlerin çatısını uçurdu.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde etkili olan fırtına bazı evlerin çatısını uçurdu. Birçok köyde elektrik telleri koparken, itfaiye ekipleri yoğun mesai harcıyor.

Kdz. Ereğli ilçesinde sabah saatlerinden itibaren etkisini sürdüren şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiliyor. İlçeye bağlı Danişmentli köyünde fırtına bir evin çatısını uçurdu. Çatıdan uçan parçaların elektrik tellerine isabet etmesi sonucu tellerde kopma görülürken, köyde elektrik kesintisi yaşandı. Aynı köyde başka bir evin çatısı da yola düşerken, şans eseri yaralanan olmadı. Yaşanan olay sonrası itfaiye ve enerji kurumu ekiplerine haber verildiği öğrenildi. İlçeye bağlı Aktaş Köyü'nde de 3 katlı bir binanın çatısı fırtına nedeniyle bahçeye uçtu. Yaşanan olayda ölen yada yaralanan olmadı.

Çatılar uçtu, elektrik telleri koptuÇatılar uçtu, elektrik telleri koptuÇatılar uçtu, elektrik telleri koptuÇatılar uçtu, elektrik telleri koptuÇatılar uçtu, elektrik telleri koptuÇatılar uçtu, elektrik telleri koptuÇatılar uçtu, elektrik telleri koptu

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER