Çaturoğlu Hastaneden Elini Çek!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nun tutumu sebebiyle; 5 aydır Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi'ne Başhekim ataması yapılmıyor. İstediği gibi at mı koşturuyor?

Çaturoğlu Hastaneden Elini Çek!

17 Kasım 2016 tarihinde Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Muharrem Erdem’in,Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğine atanmasının ardından boş bulunan makama 5 aydır Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Vildan Türkeli’nin vekalet etmesi ve halen bu makama atama yapılmaması, ”Pişman olup geri döneceği düşünülen” Erdem’in bu makamı bilerek mi boş bırakılıyor iddialarını da beraberinde getirdi.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ile Erdem’in Ereğli ilçe teşkilatına rağmen takındıkları bu tavırları; “Çaturoğlu ve Erdem resmen hastaneyi başhekimsiz bıraktı. İstekleri gibi at koşturuyor.” Söylemlerini de ayyuka çıkardı.
Hastanenin 5 aydır başhekimsiz kalması kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatının Utku Can Cöbek isminde ısrar etmesi, Hastane Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Yasin Yıldız’ın da bu makama atanacağının kulaktan kulağa yayılmasıyla birlikte: “Bu atamalar için daha 5 ay beklenecek mi, koca sağlık sektöründe başhekimlik yapacak kimse yok mu ?” şeklindeki tepkileri tetikliyor.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2017, 22:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 7 yıl Önce

Fatih Çakır niye ısrarda bulunuyor niye Fatih Çakır[xt]ın istekleri dikkate alınıyor da koskoca milletvekili ve bunca yıldır başhekimlik yapmış insanın istekleri göz önünde bulundurulmuyor acaba? Bunu da haber yapmayı deneseniz keşke

RAMAZAN
RAMAZAN - 7 yıl Önce

YENİMİ AKLINIZ BAŞINIZA GELDİ.AH ALAPLIM AH.FATİH BEY LÜTFEN BU KONUYU HALLEDIN.LÜTFEN.

alaplılı
alaplılı - 7 yıl Önce

arsalarımızı elimşzden aldı hala bekliyoruz.sayın editör.lütfen bizim sıkıntılarmız haber yapınız.

Ramazan
Ramazan - 7 yıl Önce

Yaparlarrrrrr......

SIRADAKİ HABER