Çaturoğlu, sorunları dinledi

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atay ile birlikte Kdz.Ereğli Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakamlıkta düzenlenen halk günü toplantısına katıldılar ve vatandaşların sorunlarını dinlediler.

Çaturoğlu, sorunları dinledi

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve beraberindeki heyet halk günü toplantısına katılarak vatandaşların sorunlarını dinlediler. 

Milletvekili Çaturoğlu yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Dün yani Cuma günü İlçe Başkanımız Fatih Çakır ve Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atay ile birlikte Kdz.Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu’nu ziyaret ettik ve Kaymakamlıkta düzenlenen halk günü toplantısına katıldık. Toplantıda vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik ve sorunlarının çözümü noktasında yakından ilgileneceğimizi kendilerine ifade ettik. İnşallah fırsat buldukça diğer ilçelerimizde de bu toplantılara katılarak vatandaşlarımızın sorunlarını yakından ilgilenmeye devam edeceğiz.

KÖY MİNÜBÜSÇÜLERİ, SORUN ÇÖZÜLENE KADAR KATLI OTOPARKI KULLANMAYA DEVAM EDECEKLER.

Halk günü toplantısının ardından Kaymakam Madenoğlu ile bir toplantı yaparak ilçemizin sorunlarını ele aldık. Kdz.Ereğli Belediyesi kent meydanı projesi kapsamında köy minibüsçülerinin kullandığı katlı parkın yıkılarak Mal Müdürlüğüne devri yönünde geçtiğimiz yıl Belediye Meclisinden karar alınmış ve bu karara tepki olmuştu. Dün Kaymakamlıkta yaptığımız toplantıda katlı otopark ve köy minibüsçülerimizin sorunlarını el aldık ve sorun çözülene kadar köy minibüsçülerimizin katlı otoparkı kullanmaya devam etmeleri konusunda mutabık kaldık. Ayrıca Kaymakamlık ve Emniyet Müdürlüğü hizmet binalarının yer sorunun çözülmesi için İçişleri Bakanlığı nezdinde girişimlerde bulunulmasını kararlaştırdık. Elimizde iki alternatif yer var. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ve Bakanlık yetkilileri ile görüşerek bu konunun bir an önce çözüme kavuşmasını sağlamış olacağız. 

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2017, 10:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER