Çaturoğlu'dan İzmirlioğlu'nu Anma Mesajı

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu; Eğitim Dede olarak gönüllerde taht kuran Hüseyin İbrahim İzmirlioğlu'nu andı.

Çaturoğlu'dan İzmirlioğlu'nu Anma Mesajı

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Eğitim Dede olarak gönüllerde taht kuran Hüseyin İbrahim İzmirlioğlu’nun vefatının 2. seneyi devriyesi sebebiyle anma mesajı yayınladı.

Milletvekili Çaturoğlu yayımladığı mesajında; “Kdz. Ereğli İlçesi’ndeki eğitim ve öğretime katkıları tartışılmaz olan ve ömrünü eğitime adayan İzmirlioğlu’nun yerinin doldurulmasının mümkün olmadığını belirterek şunları söyledi: Ereğli İlçesinde yaptığı eserlerle ölümsüzleşen eğitim dede 10 Şubat 2015 yılında aramızdan ayrıldı. Bugün ölümünün 2. senesi devriyesi kendisini çok özlüyoruz. Merhum İzmirlioğlu, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı ile TBMM tarafından üstün hizmet madalyasına da layık görülmüş bir isim. İzmirlioğlu, yaşamı boyunca gerçekleştirdiği hayır işlerinden dolayı, pek çok kurum ve kuruluştan plaketlerle ödüllendirilerek, teşekkür beratları almış ismi hafızalardan çıkmayacak ilçenin eğitim neferiydi.

Bu vesile ile Kdz. Ereğli ve Zonguldak’ımız için örnek gösterilen İbrahim İzmirli’yi  tekrar rahmet ve şükranla anıyor, ruhu şad olsun diyorum.”

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2017, 16:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER