Çaydeğirmeni Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Sefer Oruç Atatürk'e hakaret etti

Atatürk’e ve Atatürkçülere hakaret hiç kimsenin haddine değildir”

Çaydeğirmeni Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Sefer Oruç Atatürk'e hakaret etti

Oruç’un bir kamu çalışanı olarak sosyal medyada, “Mustafa Kemal’in İtleri” başlıklı paylaşım yapmasına CHP Devrek ve çaydeğirmeni örgütlerinin yanı sıra Atatürkçü Düşünce Derneği Devrek Şubesi de tepki gösterdi.

CHP Zonguldak İl Başkanlığı da Sefer Oruç hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. CHP Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü, “Evet, bizler Mustafa Kemal’in askerleriyiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bize böyle yakıştırmada bulunan aynı zamanda kamu görevlisi olan bu şahsın paylaşımları hakkında yetkilileri göreve çağırıyorum. Biz ne olduğumuzu çok iyi biliyoruz, ama bize hakaret edenler geçmişine bakmalıdır. Bu şahıs hakkında gereken yapılacaktır” açıklamasında bulundu.

ADD Devrek Şube Başkanı Tülay Karademir de, “Ülkemizin Kurucusu Büyük Önderimiz Mustafa Kemal’in ilke ve devrimleri yolunda gitmek her bir bireyin görevi olmadır. Evet, biz Atatürkçülerin yolu onun yolu, ilkeleri bizim ilkelerimizdir. Kamu çalışanı birinin bütün Atatürkçüleri azımsayarak ‘Mustafa Kemal’in İtleri’ deme cüretini nereden alıyor. Evet, bugün bu iklimde böyle akıl almaz paylaşımları yapıyorlar ama yarınlarının ne olacağını da düşünmeliler. Kem söz şahsın kendisine aittir. Atatürk’e ve Atatürkçülere hakaret etmek kimsenin haddine değildir. Kendisini şiddetle kınıyorum” dedi.

Bilindiği gibi Sefer Oruç’un sosyal medyadaki hesabında, CHP ile terör örgütlerini ilişkilendiren, Millet İttifakı, İYİ Parti Lideri, Millet İttifakı Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaret eden, aşağılayan, toplumda küçük düşürmeye çalışan, Cumhur İttifakı’nın ise lehihe paylaşımları yer alıyor.

Tepkiler üzerine Sefer Oruç’un “Mustafa Kemal’in İtleri” paylaşımını kaldırdığı gözlendi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2023, 22:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
MERT
MERT - 1 yıl Önce

2 adet koyun güdümez ATATÜRKE hakaret ediyor..SAVCILIK İFADESİNDE BEN ONU KASTETMEDIM DER ŞİŞME DELİKANLI..ADAMSAN SAVCILIKTADA HAKARET ETTIM DE .AMA DİYEMEZ ETEK GIYER GEZER ANCAK

kemalist
kemalist - 1 yıl Önce

SENİ AĞA BABALARINDA KURTARAMAZ DANGAALK

KEMAL1
KEMAL1 - 1 yıl Önce

ATATÜRK OLMASAYDI ANAN YUNAN BABAN İNGİLİZ OLURDU ..O BIYIKLARIN SENİ KURTARMAZ TİPSİZ

CHP
CHP - 1 yıl Önce

O BELEDİYE BAŞKANI NE İŞ YAPIYOR ACABA ALSANA GÖREVDEN BU MECZUBU.

KANTARCI
KANTARCI - 1 yıl Önce

GEBEŞ GEBEŞLEŞME BU ADAMA HADDİNİ BİLDİR.SANA BOŞUNA OY VERMEDIK BİZ GEBEŞŞŞŞ

Bük köyü
Bük köyü - 1 yıl Önce

Atatürk olmasaydı yunan o bıyıkları bi tarafına sokardı. Çakma milliyetçi seni

Varandaş
Varandaş - 1 yıl Önce

Beğenen 6 kişi veya daha fazlayaa onlar hakkında da işlem yapılsın

Fatsali
Fatsali - 1 yıl Önce

YUNANIN PİÇİ sen kimsin adı şerefsiz


SIRADAKİ HABER