Çebi Grup’dan YKS’ye Girecek Öğrencilere Başarı Mesajı

ÇebiGrup , bu hafta sonu gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek tüm öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.

Çebi Grup’dan YKS’ye Girecek Öğrencilere Başarı Mesajı

Çebi Grup öğrencilerin uzun ve zorlu bir çalışma sürecinin ardından sınava girecek olmalarının önemine vurgu yaparak, onların azim ve gayretlerinden övgüyle bahsetti.

Çebi Grup Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hamzaçebi  yayımladığı mesajında, “Sevgili gençler, sizlerin bu süreçte gösterdiği çaba ve kararlılığın karşılığını alacağınıza inancım tamdır.

Başarının sadece sınav sonuçlarıyla değil, aynı zamanda bu süreçte kazanılan bilgi, deneyim ve azimle de ölçüldüğünü unutmayın. Bu önemli sınavda hepinize başarılar diliyor, emeklerinizin karşılığını en iyi şekilde almanızı temenni ediyorum.

Çebi Grup olarak sizlere her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Yolunuz açık, geleceğiniz parlak olsun” dedi.Açıklamasında velilere de seslenen Hamzaçebi, “Çocuklarınızın bu süreçte başarısı kadar sağlığı ve mutluluğu da önemlidir.

Eğitim, bizim için her zaman öncelikli bir konudur ve bu yönde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Gençlerimizin başarısı, ülkemizin geleceğinin teminatıdır,” şeklinde konuştu.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2024, 17:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER