Çebi'den istihdama tam destek

İstihdam seferberleğine, Çebi'den tam destek

Çebi'den istihdama tam destek

İstihdam seferberliğine, Karabüklü işadamlarından destek gelmeye başladı. Karabük iş adamlarından Çebioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Çebi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı istihdam seferberliğine destek verdiklerini açıkladı.

Çebi, bu kapsamda 75 kişiye istihdam sağladıklarını açıkladı... 

Çebi, yaptığı açıklamada ”Çebioğlu grup olarak sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı istihdam seferberliğine katkı vermek adına 75 kişiyi istihdam amaçlı bünyemize kattık. Bizim en büyük sıkıntımız kalifiye eleman bulmakta zorlanıyoruz. Bunu çözdüğümüz an istihdama katkımız daha hızlı olur  Sayın Valimizin toplantılar yaparak açıklamaları da yerinde oldu, MÜSİAD da bu kapsamda destek verdiklerini açıklamıştı, Karabüklü iş adamları olarak bu anlamda üzerimize düşeni yapmakla mükellefiz ” dedi.

İŞKUR İl Müdürü Coşkun Güven’den Çebi’ye teşekkür ziyareti

İŞKUR Karabük İl Müdürü Coşkun Güven, “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programı çerçevesinde Karabük’te işadamlarına bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
İŞKUR İl Müdürü Coşkun Güven beraberinde BAKKA Karabük Şube Koordinatör Sakin Eren ile birlikte istihdam seferberliğine destek veren işadamlarına teşekkür ziyaretlerine başladı.
Güven inşaat sektöründe faaliyet gösteren Çebioğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Adnan Çebi’yi makamında ziyaret etti.
“Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” kapsamında 75 kişiyi istihdam etme sözü veren Çebi’ye istihdama yönelik verdiği katkıdan dolayı teşekkür eden Güven, program çerçevesinde il genelinde değişik alanlarda hizmet veren kurumların işe alımı yönünde çalışmalarında hızlandığını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2017, 14:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER