CHP&8217;DE AHDE VEFA ÖRNEĞİ

CHP&8217;DE AHDE VEFA ÖRNEĞİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Kdz. Ereğli İlçe örgütü partide efsane olmuş bir isim olan eski ilçe Başkanı Nizamettin Akkaya&[#]8217;yı ziyaret ederek, büyük bir vefa  örneği gösterdi.

 

Akkaya&[#]8217;yı evinde ziyaret eden CHP Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, İlçe Sekreteri Ayben Kırdar, Başkan Yardımcısı Murat Saka, İlçe Yöneticileri Aysun Özöktem, Aşır Yıldırım ve Hasan Turgu karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

 

Ziyareti değerlendiren Kartal, CHP&[#]8217;nin Efsane İlçe Başkanı Nizamettin Akkaya, her zamanki şıklığı, nezaketi ve esprileri ile ziyarete renk kattığını belirterek, &[#]8220;Duru bir Türkçe ile güçlü hitabet yeteneği ve zindeliği ile ülke ve parti gündemini sürekli takip eden efsane başkan, tarihten örnekler verdi.

Parti için, ülke için omuz omuza, birlik beraberlik içinde çalışıldığında başarıya ulaşılacağını söyledi. CHP &[#]8216;nin ülke ve halkımız için verdiği mücadelede 89 yıldır dimdik ayakta kalmasını; Efsane başkan gibi sağlam köklere, halkına, ülkesine ve partisine sımsıkı bağlı partililere, kadrolara sahip olmasına vurgu yaparak, önceki kuşakların verdiği özverili mücadelenin bizlere ışık tutacağını bir gerçektir.&[#]8221; dedi

 

 

 

 

                                                                                                         

 

Güncelleme Tarihi: 29 Şubat 2012, 13:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER