ÇILDIRMAYA AZ KALDI, DOKTORUM NERDE?

ÇILDIRMAYA AZ KALDI, DOKTORUM NERDE?

gundemeregli.com-

İLK ÖNCE ÇAKIL OCAĞINI GÖZDEN ÇIKARDI 

Göreve gelir gelmez, belediye tarafından işletilen kum ve çakıl ocağını atıl hale getiren Çimenoğlu ardından bu tesisi ihale ile elden çıkardı.

Belediye kasasına hatırı sayılır bir nakit girdisi sağlayan kum çakıl ocağını gözden çıkaran Çimenoğlu, bu konuda da almış olduğu malum karar ile büyük tepki toplamıştı.

MEZBAHANEYE KİLİT VURDU

Çimenoğlu İlçedeki etlerin hijyenin bir şekilde kesilmesini sağlayan mezbahaneyi de yenileyemediği gibi mevcut haliyle ruhsat alamadı.

Alaplı Belediyesine ait olan 32 yıllık mezbaha neye ruhsat alınamadığından dolayı kapanması vatandaşların da tepkisi çekti. İlçedeki kasaplar ilçeye en yakın mezbaha olan Akçakoca Belediyesinin ait mezabahade de büyük baş hayvanları kesiyor.  

  

ZİYARETLERLE ÖVÜNÜYOR

  şehir merkezi caddesindeki kaldırımlarının yenileme gibi çalışmaların yanı sıra belediye dükkanları konusunda da ne yapacağı ise kocaman bir soru işareti olarak karşımızda duruyor.

FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

Alaplı Belediyesinin 20 yılı aşkın bir süredir Fen İşleri Müdürlüğü görevini yürüten Hamza Demir,  performansı ile beklentilerden çok uzakta. 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2012, 07:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER