ÇİMENOĞLU ´NDAN VARAN 2

ÇİMENOĞLU ´NDAN VARAN 2

 

gundemeregli.com- Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu,  ilçenin kurtuluş reçetesini açıkladı.   Çimenoğlu&[#]8217;nun herkesi hayretler içersinde bırakan parlak proje ve önerileri arasında Atatürk Parkı&[#]8217;nda çekirdek gibi kabuklu yemişlerin yenilip kabuklarının yere atılması gibi &[#]8220;bu kadar olur&[#]8221; dedirttirecek hizmetler dikkat çekiyor.
Vatandaşın kendisinden çok şeyler beklediği Çimenoğlu, önemli hizmetleri bir tarafa bırakıp, sürdürülebilir bir temizlik için yiyecek artıklarını çöpe atılması noktasında vatandaşları uyarmaya başladı.

&[#]8220;Biz hizmet istiyor&[#]8221; diyen vatandaşla adeta görmezden gelen Çimenoğlu, öte yandan belediye hopörlerinden sinek  ve haşere ile mücadelede ilaçlama araçlarının mahallelerde dolaşırken yaşlıların evlerinden dışarı çıkmamaları konusunda uyarı yaptırıyor.  Çimeoğlu çocuklarında ilaçlama arabalarının arkasına takılmaması gerektiği yönünde ilginç anonslarla vatandaşın &[#]8220;bu nasıl iş&[#]8221; diyerek gülüşmelerine sebep oluyor.

Sahil dolgusu, şehirlerarası terminal, plaj tesisleri, Yeni Sitelerdeki mesire alanı, pazaryeri, Hükümet ile Ali Alp Caddeleri modernizasyonu, işçi ve taşeron firma işçilerinin alacakları konusunda ağzı bıçak açmayan Çimenoğlu, kum çakıl ocağına ve mezbahaneye kilit vurduktan sonra, belediye plajını da atıl hale getirmeyi başardı.

Plaj ve dinlenme tesislerini açılışını yapmayan Çimenoğlu, bu konularla ilgili açıklama yapması beklenirken, koynu başka bir noktaya çekerek, &[#]8220;Unutmayalım ki, en iyi temizlik kirletmemektir. Gerçi, biz Belediye olarak sık sık parklarda temizlik çalışması yapıyoruz ama sürdürülebilir bir temizlik için vatandaşlarımızdan da gerekli hassasiyeti göstermelerini bekliyoruz.&[#]8220; dedi.

Sözlerini parklardaki masaların üzerinde yenen yiyecek artıkları ve poşetlerin toplanıp çöpe atılmamasını isteyerek sürdüren Çimenoğlu, Diğer yandan belediyenin diktiği çiçekleri kimsenin koparmamasını, çocuklarının koparmalarına da izin vermemeleri isteyerek adeta vatandaşın beklentilerini hafife aldığını gösterdi. 

Çimenoğlu&[#]8221;nun Alaplı&[#]8217;nın gerçek gündemi ile ne zaman ilgileneceği ise büyük merak konusu.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2012, 14:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER