ÇİMENOĞLU YİNE MANŞETLERDE!

ÇİMENOĞLU YİNE MANŞETLERDE!

gundemeregli.com-

 

 

YERDEN YERE VURDU

  Yapar,   

HERKES KOPUK

Çimeoğlu ile meclis üyelerinin aralarının kopuk olduğunu da kaydeden Yapar şunları söyledi:

         

Alaplı Belediye Başkanı bana göre yanlış politika izliyor. Gerisinde 11 tane meclis üyesi olduğu halde, ferdi yada bir iki meclis üyesi ile bir şeyler yapmaya kalkansan, şu anda dere boyu dükkanları adında cenazeler meydana çıkartırsın. Cenaze dediğimiz Alaplı Belediyesi dere Boyu Dükkânları bu şekilde orta yerde kalır. Dere boyu esnafının da hevesi kursağında kalır.  Ben Belediye başkanıyım diyerek herkese surat çevirsen, tafra yaparsan, arkanda da meclisin gücünü bulamazsan yaptığın her işi böyle yarım kalır kalmaya da mecburdur. Bana göre Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu vatandaşlardan kaçarak hareket ediyor. Günü kurtarmaya çalıştığını düşünüyorum.  Başkan şu anda hem vatandaşlardan, hem esnaftan hem de meclis üyelerinden kaçarak görev yapıyor.    Çünkü beni eleştirecek kimse yok . Alaplı Belediye Başkanı halktan ve esnaftan kaçıyor. Çünkü bu benim eserim diyeceği hiçbir şey yok. Boşu boşuna geçen 38 ay. Vatandaşların ve esnafların beklentilerine cevap verilmemiş kocaman 38 ay. Yine geri gittik. Yine hüsran.    Dışarıdan cennet görüntüsünde ilçemiz içine girdiğinde her tarafı delik deşik. 

   Aşağıdoğancılar Köyüne parke yapabilir mi? Yaradan bile vermeden almazken, Alaplı Belediyesi bize hiçbir şey vermeden bizi sınırları içine almaya çalışıyor. Yok böyle yağma.   

Şu anda CHP Alaplı İlçe Başkanı Nuri Tekin ve meclis üyeleri,  muhalefet partisi kimliği ile belediye başkanının olumlu ve ilçenin menfaatleri doğrultusundaki düşünce, fikir ve projelerine kesimlikle karşı çıktıklarını düşünmüyorum.  Ana muhalefet partisi olarak CHP Alaplı ilçe teşkilatı ve meclis üyeleri, yapılması düşünülen yeni dere boyu dükkânları için hayır dediler. Son derece de haklılar. Bu yeni dükkânların yeri yanlış,  kesinlikle kullanışlı değil.      şimdiki otopark olan yere hem üçüncü bir cadde kazandırılırdı hem de yeni dere boyu dükkânları ile birlikte ilçeye yeni cazibe merkezi sağlanırdı.   

 

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2012, 13:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER