ÇİMENOĞLU´NUN HEDEFLERİ BÜYÜK!

ÇİMENOĞLU´NUN HEDEFLERİ BÜYÜK!

www.gundemeregli.com- Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Fatih mahallesini belediye sınırlarını içersinde katmayı düşündüklerini bildirdi.

Çimenoğlu, Gazetemizin Ereğli merkez bürosuna gelerek, Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Yasin Ören ve Muhabirimiz Aysun Akkaya ile görüştü.

  Fatih mahallesine köprü yapılması ile birlikte büyük bir ihtiyacın giderileceğini ifade etti.

KILÇAK KÖYÜNE BAĞLI

    Mahalle ve köy halklarından talep gelmesi halinde sınırlarımızı genişletmeye hazırız.  

KÖYLÜ PAZARI KURACAĞIZ

  Kısa sürede hizmete sokmayı planlıyoruz. akademi büyük ilgi görüyor. Kuruluş tarihi Alaplı Osmanlı topraklarına katılmasına uzanan Kadınlar Pazarının haftanın 7 günü hizmet verecek şekilde yeniden kurulacak.

Yaklaşık 880 metrekare alanda zemin düzenleme çalışmalarına başlandı. Sert zeminini parke kaplıyoruz.  Yumuşak zemininde ise çimlendirme, çiçeklendirme ve çevre düzenleme çalışması yapacağız. Bu alanda, 12 adet çift açılır ayaklı tenteler kurulmak suretiyle ilk etapta 24, sonrasında ise 48 adet üreticinin satış yapabileceği bölümler olacak. En kısa sürede çalışmaları tamamlayıp, halkımızın hizmetine sunmayı planladığımız bu alanda, organik tarım ürünleri, köylü pazarı, ev hanımlarının el işi ve tarhana gibi kendilerinin yaptıkları yiyecekleri ve ev eşyalarını satabilecekler.

DÜZCE KONUSU ÇOK TARTIŞILDI

   

   olduğunu ilk elden kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceklerini söylediler.

 

 

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2012, 09:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
fatıh mahallesı sakınlerı
fatıh mahallesı sakınlerı - 12 yıl Önce

sayın baskan ıyı guzelde kopru ıle ılgılı kamyoncular kooperatıfı yonetımı sıze geldıgınde bınalarına resterasyon yapmak ıcın yapın bınanıza yenılıgınızı yıllardır bu kopru konusulur ama yapılmaz dememısmıydınız.SU ANDA KOPRUYU SAHIPLENMENIZ abesle ıstıgal degılmı.bızım halk olarak 10 yıldır ıstek ve mucadelemızde katkı sunan calıskan bır muhtarımız ve ısın bu boyuta gelmesıne yardımcı olan SAYIN MILLETVEKILIMIZ KOKSAL TOPTAN dır. bu ıs sızı baglamaz.daha 98 yılında KACAK YAPILASMA ADI altında fatıh mahallesı halkına yazdıgınız 65 mılyon cezaları unutmadık.ıcra kanalıyla aldınız.sız burayı tokı ve asagı dogancılara benzettınız ınsaallah referandum burada ılk yenılgınız olacak ve secımlerdede sıze gule gule dıyecez.yeter artık cekın elınızı mahallemızden sızın verebılecegınız hızmet yok buralara sadece bu halkı somurmekten baska verdıgınız sozlerı tutun ve alaplıyı saha kaldırında bır gorelım.

SIRADAKİ HABER