CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI!! VALİ TUTULMAZ KONUŞTU!

Zonguldak’ta Cumhuriyetin 98’inci yıl dönümü coşku ile kutlandı. Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, yedide yetmişe herkes ellerini bayraklarını alarak koştuğu tören alanında yaptığı konuşmada. Ülkemizi çağdaş dünya ile bütünleştiren, her türlü gelişmeye açık olan cumhuriyeti aydınlık yarınlara taşıma azmidir” dedi.

CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI!! VALİ TUTULMAZ KONUŞTU!

Zonguldak’ta Cumhuriyetin 98’inci yıl dönümü kapsamında madenci önünde tören düzenlendi.

Madenci anıtında ki törene Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, Ak Parti Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu, CHP Milletvekilleri Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzyılmaz, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Komutanı Kd.Alb. Cezmi Yalınkılıç, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.Tören öncesinde yedide yetmişe herkes ellerini bayraklarını alarak tören alanını doldurdu.

İlk olarak Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve Belediye Başkanı Selim Alan tören alanını gezerek Zonguldak halkının bayramını kutladı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bayram mesajı okundu.

TUTULMAZ: “98 YILDA BÜYÜK BİR GELİŞİM SAĞLANDI”

Günün anısına konuşan Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Türkiye Cumhuriyetinin 98.yıl dönümünü büyük bir sevinç ve heyecan içinde kutlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Tutulmaz,  “Büyük önder Atatürk’ün Samsun’da başlattığı bağımsızlık mücadelesi başarılı ile yürütülmüş büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti Kurulmuştur. Ülkemizi çağdaş dünya ile bütünleştiren her türlü gelişmeye açık olan cumhuriyet aydınlık yarınlara taşıma azmidir. Türkiye 98 yılda çok büyük bir gelişim sağlamıştır. Geleceğe umutla bakabilmek geleceğe güvenle bakabilmek gözetmek ve yaşatmak ile mümkün olacaktır. Sevgili gençler ne zorluklarla buraya geldiğimizi unutmayacağız”diye konuştu.

Ardından Cumhuriyet ilkokulu ve İbrahim Fikri Anıl Ortaokulu öğrencileri günün anısına şiir okudu.

Diğer yandan mehteran ve halk oyunları gösterileri törene renk kattı.

AYAKKABISI ÇIKTI GÖSTERİYİ BIRAKMADI,

Öte yandan halk oyunları gösterisi sırasında bir kız çocuğunun ayakkabısı ayağından çıktı. Ancak kız çocuğu gösteriyi hiç bozmayarak göstere bitine kadar ayakkabısız oynamaya devam etti. Gösterenin tamamlanmasının ardından kız çocuğu çıkan ayakkabısını giydi.

Tören yarışmalarda dereceye giren çocukların ödüllendirilmesi ve kortej geçişinin ardından sona erdi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2021, 17:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER