DERNEK KONGREYE GİDİYOR

DERNEK KONGREYE GİDİYOR
gundemeregli.com- Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Engel Tanımayan Engelliler Derneğinin birinci olağan genel kurulunun yapılacağı belirtildi.
Kdz. Ereğli Engel Tanımayan Engelliler Derneği Şaban Yavuz, derneğin birinci olağan genel kurulunun 30 Eylül 2012 Pazar günü yapılacağını söyledi.

5 ay önce kurdukları derneğe engellilerin büyük ilgi gösterdiğini belirten Yavuz, Dernek olarak amacımız engellilerimizin her zaman yanında olmak üyelerimize ve engellilerimize etkin ve sürekliliği sağlayacak şekilde hizmet edebilmektir. Üye sayımız her geçen gün artıyor. Şu anda 250 üyemiz mevcut üye kayıtlarımız devam ediyor dedi.
Dernek faaliyetleri hakkında bilgiler veren Yavuz, Dernek olarak kurulduğumuz günden bu yana çeşitli etkinliklerde bulunduk. Derneğimizin açılışında 600 kişiye yemek verdik. Anneler Günü ve Dünya Engelliler Günü dolayısıyla 50 engelli vatandaşımızla Bolu, Düzce ve Abant ´a gezi düzenledik.
Ayrıca şimdiye kadar 300 aileye giyim yardımında bulunduk. Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi üyelerimize yönelik 160 adet gıda paketi dağıtımı gerçekleştirdik. Ayrıca yardıma muhtaç ailelere 50 çift ayakkabı desteğinde bulunduk. Bunun yanı sırada yaklaşık 15 bin TL tutarında giyim yardımı gerçekleştirdik.
Dernek olarak faaliyetlerimize devam ediyoruz. Bu vesile ile yaptığımız faaliyetlerde bizlere destek veren kurum ve kuruluşlara iş adamlarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2012, 12:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER