Devrek'ten Sel Bölgesine Yardım Eli

Devrek'ten Sel Bölgesine Yardım Eli

Sel felaketinden etkilenen vatandaşlara karşı Devrekliler kayıtsız kalmadı. 3 kamyon yardım malzemesi sel bölgesine gönderildi. Devrek Belediyesi ile Devrek Kent Konseyi, hayırseverlerin desteğiyle Kastamonu ve Sinop'ta yaşanan sel felaketinde mağdur olan konserve, paketli gıda, su ve içecek, bebek bezi, mama, devam sütü, kıyafet, battaniye, pike, hijyenik ped, hasta bezi, kişisel temizlik ürünleri, el feneri, kafa lambası, pil, powerbank, yağmurluk, çizme vb. ürünlerden oluşan 3 kamyonluk yardım malzemesini sel bölgesine gönderdi.

Kastamonu ve Sinop'ta yaşanan sel felaketi sonrasında, mağdur olan vatandaşların zor günlerinde yanlarında olmak için Devrek Belediyesi ve Devrek Kent Konseyinin başlattığı yardım kampanyasında toplanan ürünlerin 2 kamyonu Kastamonu 1 kamyonu da Sinop’a gönderilmek üzere yola çıktı. Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, yardım kamyonlarının yola çıktığını belirterek, “Selde mağdur olan vatandaşlarımızın zor günlerinde yanlarında olmak istedik” dedi.

Başkan Bozkurt, “Bölgemizde yaşanan sel felaketinde zarar gören vatandaşlarımızın acılarının biraz olsun dindirilmesi amacıyla düzenlediğimiz kampanyamıza destek ve katkı koyan değerli halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bu yardımları sağlıklı bir şekilde sel bölgelerine ulaştıracağız. Allah bir daha ulusumuza ve insanlığa böyle bir felaket yaşatmasın. Selde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, sel felaketi mağduru vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ”dedi.



 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER