Ebru Uzun, 1 Mayıs'ı Kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Ebru Uzun, 1 Mayıs'ı Kutladı

CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, “Cumhuriyet Halk Partisi tüm örgütleri, tüm üyeleri ile birlikte emekçinin dostu olmaya, emekten yana olmaya bütün gücüyle mücadelesine devam edecektir” dedi.

Uzun açıklamasında şu görüşlere yer verdi;

“Özellikle 1 Mayıs’lar da hep bilinen ve sürdürülen bir saptamadır; Emeğin en yüce değer olduğu…

Ve bir ağızdan alanlarda, “emek en yüce değerdir” diyerek var gücümüzle seslenişlerimiz…  

Oysa elde edilen kazanımların bir, bir geri alınması, emeğin gücünün toplum içerisinde sürekli dışlanılması, zaman zaman itibarsızlaştırılması yaşadığımız sürecin içerisinde yadsınılmayan gerçeklerimizdir.

 Yaşadığımız bu şehirde emekten ve üretimden yana taleplerin, bizzat ülkeyi yöneten en tepedeki isimler tarafından şehir meydanında red edilmesi, maden emekçilerinin azarlanması, adeta demokratik ve ekonomik bir realiteyi tanımlamak gibi sunulması hep yürekleri incitmiştir.

Günümüzde yeni ve kritik bir seçime giderken, emekçileri sözüm ona koruyan, değer veren, ulusal ekonomiye ve üretimi benimseyen vaat ve yaklaşımlar emekçiler nezdinde ihtiyatla karşılanmakta, inandırıcılığını da toptan yitirmektedir.

Emekten yana, emekçinin mücadelesine katkı verme, onu özünden benimseme davranışları, AKP'nin yaptığı gibi seçimden, seçime hatırlanacak bir olgu değildir!

Bundan öncesinde olduğu gibi, Cumhuriyet Halk Partisi tüm örgütleri, tüm üyeleri ile birlikte emekçinin dostu olmaya, emekten yana olmaya bütün gücüyle mücadelesine devam edecektir.

Başta maden işçilerimiz olmak üzere, tüm emekçi kardeşlerimizin dayanışma günlerini tüm coşkumuzla kutluyor, sömürüye karşı alın teri ve emeğin yanında olduğumuzu bir kez daha buradan haykırıyoruz.

Yaşasın 1 Mayıs…

Yaşasın emekçi dayanışmamız…”

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER