EĞİTİM FAYDALI GEÇTİ

EĞİTİM FAYDALI GEÇTİ
gundemeregli.com-

Eğitim programına, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Ar-Ge  Başkanı Süleyman Soylu, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcıları Mahmut Göksu ve Alev Dedegil, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman başta olmak üzere belediye başkanları, ilçe başkanları, belde başkanları, kadın ve gençlik kollarından oluşan 400 kişilik ekip katıldı.

AÇILIŞ KONUŞMASINI HAMDİ UÇAR YAPTI

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, iki gün sürecek olan teşkilat içi eğitim programının startını verdilerini, bu düzenlenen toplantının tüm AK Parti Ailesine hayırlısı olmasını diledi. İki günlük eğitimde aktarılan bilgilerin önemini vurgulayan Hamdi Uçar tüm katılımcılara teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

SÜLEYMAN SOYLU EĞİTİMİN ÖNEMİNİ VURGULADI

TEŞKİLAT BAŞKAN YARDIMCILARI BİLGİLER AKTARDI

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcıları Mahmut Göksu teşkilatta koordinasyon ve ilişkiler hakkında,  Alev Dedegil ise teşkilat yapısı ve toplantılara dair bilgiler aktardı

SİYASİ TARİH SUNUMU GERÇEKLEŞTİ

Programın son bölümünde ise akademisyen Prof. Dr. Abdullah Topçuoğlu siyasi tarih hakkında sunum gerçekleştirdi.




İyi bir siyasetçinin aynı zamanda iyi bir sosyal bilimci olması gerektiğine işaret eden Çelik, sosyal bilimi bilmeyen siyasetçinin doğru tahlil yapamayacağını bildirdi. Çelik, şunları söyledi:





 

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2013, 06:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER