EMEKLİLERDEN ‘DOLMUŞ’ SİTEMİ!

EMEKLİLERDEN ‘DOLMUŞ’ SİTEMİ!

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği (Tüm-Emek-Der) Zonguldak Şubesi Başkanı Mustafa Sarıoğlu, emeklilerin belediye halk otobüslerinden ücretsiz yararlanamadığını öne sürerek belediye başkanlarına sitem etti.

Sarıoğlu, gazetecilere açıklamasında, Devlet’in kendileri için sağladığı haktan yaralanamamaktan dolayı üzüntü yaşadıklarını belirterek şunları söyledi:
"Belediye başkanlarımız, 65 yaş üstü emekli amcalardan belediye halk otobüslerinden ücretsiz olarak yaralanması gerekirken emeklilerden ücret alarak onları üzüyor. Bugün, 65 yaş ve üstü emekliler neden yasalar uygulanmıyor? Devlet, 65 yaş üstü her emekli için zaten belediyelerimize para ödüyor. Buna rağmen 65 yaş üstü yaşlı amcalarından ücret aldıran belediye başkanlarımız vicdanen rahatsız olmuyorlar mı? Bizler emekliler olarak ülkemizi, memleketimizi milletimizi, bayrağımızı seviyoruz; ömrümüzü, hayatımızı ülke kalkınması için harcamışız. Biz emekli olduk ama hayattan emekli olmadık. Mücadelemiz devam ediyor ve devam edecektir.”

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER