Emekliye Ayrılan Öğretmenler Onuruna Yemek Düzenlendi.

Emekliye Ayrılan Öğretmenler Onuruna Yemek Düzenlendi.

Karadeniz Ereğli’de, Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim Sen) Temsilciliği tarafından, emekliye ayrılan öğretmenler onuruna yemek düzenlendi.

Eğitim Sen Ereğli Temsilciliği tarafından emekliye ayrılan Orhan Köse, Gülperi Uzun, Bülent Kopan, Bilgüvi Küçük ve Kenan Çınar onuruna Mühendisler Derneği’nde verilen yemekte bir araya gelen eğitimciler, emekli olan meslektaşlarına yeni yaşamlarında başarı dilediler. Sohbet ortamında geçen yemekte bazı öğretmenlerde yemeğe okudukları şiirlerle renk kattı.

Eğitim Sen Ereğli Temsilcisi Duygu Aydın yemekte yaptığı konuşmada, “Salgın koşulları nedeniyle uzaktan eğitim ile birlikte çok yoğun ve yıpratıcı bir sene geçirdik. Bir arada olmayı özledik. Bu yemek emekli olan öğretmenlerimize yeni yaşamlarında başarı dilemek, onların hem eğitimci olarak hem de sendikal mücadelede verdikleri emeğe bir teşekkür hem de yeniden bir araya gelebilme adına güzel bir etkinlik oldu. Emekli öğretmenlerimiz meslekten emekli oldu ama sendikal mücadelemizde her zamanda yanımızda olacaklarının bilincindeyiz. Kendilerine yeni yaşamlarında başarılar diliyoruz” dedi.

Emekli olan öğretmenler Orhan Köse, Gülperi Uzun, Bülent Kopan, Bilgüvi Küçük ve Kenan Çınar’a teşekkür plaketi verilen yemekte, emekli öğretmenler adına konuşan Orhan Köse de teşekkür ederek, eğitimci kimliklerinden ve eğitim emekçilerinin emeğinin savunulmasından emekli olmadıklarını, bu bilinç ve duyguyla hareket edeceklerini belirtti.

Emekli olan öğretmenlerden Bilgivi Küçük’ün Ahmet Arif'ten  Ben Anadolu’yum şiirini okuduğu yemek sohbet ortamında devam etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER