Enerjisa’ya tepki Esnaf ve vatandaş mağdur, elektrikler yok

Enerjisa’ya  tepki Esnaf ve vatandaş mağdur, elektrikler yok

Zonguldak Ereğli ilçesinde günlerdir süren kar yağışı kent merkezini ve köylerini elektriksiz bıraktı.

İlçe merkezi saatlerdir elektriksiz kalırken köylerde elektrik 36 saattir yok. Yetkililerden gerekli açıklama yapılmazken, esnaf ve vatandaşlar mağduriyetlerini dile getiremiyor.

Yoğun kar yağışı sebebiyle ağaçların elektrik direklerini devirdiği ve trafoları patlattığı öğrenilirken, kent merkezine ve köylere ne zaman elektrik verileceği ise henüz öğrenilemedi. Bazı esnaflar jeneratör ile mağduriyetini giderirken bazı esnaflar ise mum ışığında iş yapmaya çalışıyor.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2021, 16:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cilekkentli67
Cilekkentli67 - 3 yıl Önce

Sizi Allah bildiği gibi yapsın. Bu kadar milletin ahını aldınız. Çoluğu çocuğu bu kış gününde üşüttünüz. Faturaları dayarsınız millete ama iş hizmete geldimi enerjisa ortada yok anca özür diler. Yazık memleketime.

Zeki Arık
Zeki Arık - 3 yıl Önce

Enerjisa'da yolsuzluk,rüşvet ve evrakta sahtecilik var bunlar ile ilgili elimde deliller var yalansa hukuki işlem başlatsınlar..Güler SABANCI 2013 yılında yolsuzluk iddaalarını endişe ,ile izliyoruz demişti demek ki hala izliyorlar.ENERJİSA Avukatları Enerjisa'nın haklarını savunacağı yerde sahtekarların köpekliğini yapmakta

ZEKİ ARIK
ZEKİ ARIK - 3 yıl Önce

Enerjisa'da yolsuzluk,rüşvet,evrakta sahtecilik ve usulsüzlük var bununa ilgili Enerjisa'ya Anara cumhuriyetbaşsavcılığı tarafından 2017/20288 dosya numarası ile soruşturma açmıştır

SIRADAKİ HABER