ENGELLİLERİ SEVGİ ÇEMBERİNE ALDILAR

ENGELLİLERİ SEVGİ ÇEMBERİNE ALDILAR

gundemeregli.com-Ereğli Kent Konseyi Kadın Meclisi sevgi çemberi adı altında hizmetlerini sürdürüyor.  Sevgi Çemberi Eğitilebilir engelliler için Kdz. Ereğli ilçesinde en fazla 10 öğrencinin okuyacağı 6 sınıf yaptırdı.

  gözlerini açan, daha minicik bebekler iken hayatın zorluluklarını kat be kat fazlasıyla yaşamak zorunda kalan yavrularımız için neler yapabiliriz. Diye düşünüyoruz. Engelli olmak hayatın bir gerçeği ise, o engellileri ortadan kaldırmak için hep birlikte el ele vermeliyiz.

 Bizde Kadın Meclisi olarak böyle düşündük. Hiç değilse bazı engelleri yıkmak için bir proje geliştirdik. Engelli yavrularımızın daha iyi şartlarda eğitim alabilsinler istedik. Yardımsever halkımızın ve yüzlerce gönül dostumuzla el ele vererek düzenlediğimiz bir yardım gecesinde, beş ayrı okulda 6 eğitilebilir engelli sınıfı yapabilecek kadar manevi hazzı çok büyük bir güç elde ettik.

Halktan aldığımızı halkla paylaşmak adına, titiz gayretlerle sınıflarımızı inşa ettik.

Hem de çok kısa bir zaman içinde. Ne mutlu bizlere ki, 6 sınıfımızı da tamamladık. Eğitime hazır hale getirdik. Şimdi sıra sizde. Hep birlikte bu sınıflarımızı eğitime açalım. Yardımda nasıl bütünleştiksek, mutluluğumuzu yaşarken de bir olalım. Engelli yavrularımızın bu mutlu günlerinde yanlarında olalım.

  dedi.

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Posbıyık, siyasi gündemle de ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2013, 13:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER