ERDEMİR FATMA İŞÇAN İLE COŞTURDU

ERDEMİR FATMA İŞÇAN İLE COŞTURDU
gundemeregli.com- Ereğli ilçesinde kurulu olan Ereğli Demir Çelik Fabrikaları T.A.Ş.´ın (ERDEMİR) 47.kuruluş yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında O ses Türkiye Yarışmacılarından Fatma İşçan´ın verdiği konseri büyük ilgi gördü.
ERDEMİR´in 47. kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında Perşembe akşamı Gülüç&[#]8217;te bulunan Büyük Anadolu Otelde O ses Türkiye Yarışmacılarından Fatma İşçan konser verdi.
Yaklaşık 800 kişinin dinlediği konserde sanatçı birbirinden güzel şarkılarla davetlilere güzel bir akşam yaşattı. Yaklaşık 3 saat süren konserde davetliler çalınan hareketli parçalarla oynamayı da ihmal etmedi. Sanatçının hayranları fotoğraf çektirmek için sıraya girerken, sanatçı İşçan ise masaları tek tek gezerek davetlileri coşturdu. Kendisine gönderilen istekleri tek tek çalan sanatçı salonu coşturmasını da bildi. Konser sonunda sanatçıya sendika yöneticileri tarafından plaket ve çiçek takdiminde bulunurken sanatçıya Erdemir baretiyle birlikte şarkı söylemesi rica edildi. Sanatçı Fatma İşçan kafasına taktığı baretle birlikte Çile Bülbülüm Çile şarkısını seslendirerek Erdemir&[#]8217;in 47. Kuruluş yıl dönümünü kutladı.
Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2012, 08:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER