ERDEMİR´DE GENEL MÜDÜR TAR, ÖZGEN VE DİĞER ATAMALAR İSE ŞÖYLE

ERDEMİR´DE GENEL MÜDÜR TAR, ÖZGEN VE DİĞER ATAMALAR İSE ŞÖYLE

Ereğli ilçesinde kurulu bulunan Erdemir&[#]8217;in 6 yıldır Genel Müdürlüğü görevini yürüten Oğuz Özgen&[#]8217;e yeni görevlendirme yapıldı.

Özgen bundan sonra kurumun Grup Üretim Koordinatörlüğü görevine getirilirken, Genel Müdürlüğe ise Erdemir Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tar atandı.

Erdemir´in Kamuoyunu Aydınlatma Platformuna gönderdiği ve yapılan diğer atamaların yer aldığı  yazı şu şekilde:

&[#]8220;Şirketimiz Yönetim Kurulu´nun 19 Haziran 2012 tarih ve 9143 sayılı Kararı ile, 02 Temmuz 2012´den itibaren geçerli olmak üzere, Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Azası´na bağlı olarak ERDEMİR Grup Üretim Koordinatörlüğü ile ERDEMİR Grup Teknoloji Koordinatörlüğü kadroları ihdas edilmiş; ERDEMİR Grup Üretim Koordinatörlüğü görevine Şirketimizde Genel Müdür olarak görev yapmakta olan Oğuz Nuri ÖZGEN, ERDEMİR Grup Teknoloji Koordinatörlüğü görevine ise İskenderun Demir ve Çelik A.Ş.´de İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Mesut Uğur YILMAZ asaleten atanmış; ERDEMİR Grup Satınalma Koordinatörü Şafak ÇAPAR´ın unvanı ERDEMİR Grup Satınalma Koordinatörü (Vekili) olarak değiştirilmiştir. Oğuz Nuri ÖZGEN´in ERDEMİR Grup Üretim Koordinatörlüğü görevine asaleten atanması nedeniyle boşalacak olan Şirketimizin Genel Müdürlüğü görevini Şirketimizin Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Azası Fatih Osman TAR vekaleten yürütecektir.

Şirketimizin bağlı ortaklıklarından İskenderun Demir ve Çelik A.Ş. Yönetim Kurulu´nun 19 Haziran 2012 tarih ve 237 sayılı Kararı ile de, yine 02 Temmuz 2012´den itibaren geçerli olmak üzere, genel müdürlük görevinden ayrılan İsmail AKÇAKMAK´ın görevinin Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Recep ÖZHAN tarafından vekaleten yürütülmesine; halen ERDEMİR Grup Satınalma Koordinatörü olarak görev yapmakta olan Şafak ÇAPAR´ın İSDEMİR İşletmeler Genel Müdür Yardımcılığı görevine asaleten atanmasına karar verilmiştir. İSDEMİR Teknik Hizmetler Genel Müdür Yardımcılığı görevini vekaleten yürütmekte olan Erkan ESER ise, karar tarihi olan 19 Haziran 2012´den itibaren bu görevi asaleten yürütecektir.

 

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2012, 15:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ünal Savaş
Ünal Savaş - 12 yıl Önce

Günümüz piyasa ekonomisinin rekabetçi koşullarında şirketler, ancak düşünsel sınırları zorlayan yaratıcılıkları, fırsatları değerlendirebilme yetenekleri, sürekli değişimi ve yenilikçiliği ilke edinmiş çalışanları ölçüsünde, birbirlerine karşı rekabet üstünlüğü sağlayabilmektedirler.
Dünya çelik sektörüne yön veren ve oyunun kurallarını belirleyen dünyanın en büyük ölçekli çelik üreticisi ArcelorMittal’in sahibi Laksmi Mittal’ in dediği gibi,
“Always think outside the box and embrace opportunities that appear, wherever they might be.”
“Nerede olursanız olun, her zaman kutunun dışında düşünebilmek ve fırsatları değerlendirebilmek”
ERDEMİR GRUBU yeni yönetiminin; İş süreçlerimizde farklılık yaratacak; sıra dışı düşünce tarzı ile fırsatlara odaklanarak, her zaman ve her ortamda STATÜKONUN DIŞINA ÇIKARAK, YENİLİKÇİ ÇÖZÜMLER VE UYGULAMALAR ÜRETEBİLMEK anlayışı ile çalışarak,
Grubumuza başarı ve büyüme odaklı YENİ BİR VİZYON getirmesi dileklerimle, üstlenmiş oldukları bu zorlu görevlerinde başarılar ve kolaylıklar diler, Saygılarımı sunarım.

“Kalite formalite değildir.” “Quality is not a formality.”
Ünal SAVAŞ – Erdemir emeklisi, 2005, Kalite gönüllüsü
Ünal SAVAŞ – Erdemir retired, 2005, Quality volunteer

SIRADAKİ HABER