Erdemir'e bir ödül daha...

Erdemir, Türkiye’nin en büyük entegre yassı çelik üreticisi olarak Capital Dergisi’nin “Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında demir-çelik sektörünün lideri seçildi. Bu yıl 16’ncısı düzenlenen törende ödülü, Erdemir adına Genel Müdür Sedat Orhan aldı.

Erdemir'e bir ödül daha...

Türkiye’nin ilk ve en büyük entegre yassı çelik üreticisi olan Erdemir, Capital Dergisi tarafından bu yıl 16’ncı kez düzenlenen ve 38 sektörün liderlerinin belirlendiği “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” ödül töreninde, demir-çelik sektörünün lideri seçildi. Düzenlenen törende Erdemir adına ödülü Genel Müdür Sedat Orhan aldı. Türkiye’nin en beğenilen şirketleri ödülü kriterleri arasında; kurumsal yönetim ilkelerine göre yönetilme, çalışan memnuniyeti, müşteri memnuniyeti, güvenilir şirket olma, ürün veya hizmet kalitesi, çalışanına sunduğu sosyal haklar ve ücret politikası ve bölgeye, ekonomiye iş gücü ve yatırımları ile katkısı yer alıyor.

Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri Ödülü’nü almanın Türkiye ekonomisi için değer yaratma vizyonları doğrultusunda kendileri için büyük bir mutluluk olduğunun belirten Erdemir Genel Müdürü Sedat Orhan, başarıya giden bu yolda sektörü ve kurumları çeşitli açılardan değerlendiren bu tarz ödüllerin Erdemir için motive edici olduğunu ifade etti.

Erdemir, bünyesindeki şirketler ile birlikte 2016 yılında 9,4 milyon ton sıvı çelik üretti. İhracatta da önemli başarılara imza atan Erdemir, 2016 yılında toplam 42 ülkeye ihracat yaptı. Erdemir ve bünyesindeki şirketlerde 12 binin üzerinde kişi istihdam ediliyor.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2017, 13:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER