Erdoğan son noktayı koydu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tüm teşkilatlara ciddi bir uyarıda bulundu!

Erdoğan son noktayı koydu!

2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere adayların belirlenme çalışmaları sürerken AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan teşkilatlara ciddi uyarılarda bulundu.
Erdoğan şöyle dedi:
Mahalli seçimlerde en isabetli adayları belirleyerek hedeflerimize ulaşmalıyız. Kimse 'Bu benim yakınımdır, bu benim şuyumdur, bu benim buyumdur' diye bize aday teklifiyle gelmesin. Ters yüz edilirse de kusura bakmasın. Burada ehliyet ve liyakat esastır. Öyle halkına tepeden bakacak, gurur, kibir abidesi insanları bize getirmeyin. Hem işini iyi bilecek hem çalışacak hem de bu davayı iyi hazmetmiş olanları bize getirin.
Başarıları ve hizmetleri ile milletimizin gönlünde yer eden arkadaşlarımızla zaten devam edeceğiz. Bunun yanında, FETÖ ve PKK gibi terör örgütlerine bulaşmamış olması, milletimizin değerleriyle çatışmaması, birikimi ve projeleri ile hizmet etmeye uygunluk arz etmesi şartıyla AK Parti'nin kapıları herkese açık. AK Parti olarak tüm seçim çevrelerinde adaylarımızı çıkartacak çalışmalarımızı yürüteceğiz. Ama bu benim akrabamdır, bu benim yakınıdır, bizim STK'dandır. Arkadaşlar yok. İşin ehli mi, değil mi? Beraber yıllarca aynı STK'da hizmet vermiş olabilirsiniz o ayrı bir konu ama böyle bir ehliyeti, liyakati yok, olmaz öyle şey. Tuttuğunu koparacak, ehli tevazu olacak.”

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2018, 18:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER