Ereğli polisinden başarılı operasyon

Ereğli’de 45 gündür firari durumda olan uyuşturucu satıcısı kıskıvrak yakalandı.

Ereğli polisinden başarılı operasyon

Ereğli de eşi ile tartışırken yanlışlıkla silahın ateş alması sonucu kendisini yaralayıp tedavi gördüğü hastaneden firar eden zanlı, polis tarafından sahte kimlikle yakalandı. Birçok suçtan yakalaması bulunan zanlı, emniyetten çıkışı sırasında kendisini görüntüleyen gazetecilere küfredip tepki gösterdi.
Olay, 6 Ocak 2017 tarihinde Uzun Mehmet Mahallesi Azaklıoğlu Sokakta meydana geldi. İddiaya göre M.C., eşi ile birlikte sokakta tartışırken ruhsatsız silahı ile havaya ateş açmış, ardından da silahını beline taktığı sırada yanlışlıkla ateş alması sonucu testislerinden yaralanmıştı. M.C. yaralı olarak kaldırıldığı Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi olduğu sırada kaçarak kayıplara karışmıştı.

Polisten nefes kesen operasyon
Uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak, borçlunun ödeme şartını ihlali, resmi belgede sahtecilik, bıçak veya diğer aletleri izinsiz olarak satın alma, taşıma veya bulundurma, silahla tehdit” gibi 5 ayrı suçtan hakkında yakalama kararı bulunan M.C.’nin 81 EF 161 plakalı araçla ilçeye giriş yaptığı bilgisine ulaşan polis ekipleri, Bağlık Mahallesi Suphi Konak Caddesinde takibe başladı. Polis ekiplerinin, takip sırasında kaçmaya çalıştığı aracın lastiklerine 2 el ateş ettiği M.C., Süleymanlar Mahallesi İstikbal Caddesinde yakalanırken, yere attığı sahte kimlik de ele geçirildi. Sahte kimlikle yakalanan M.C. gözaltına alınırken, kaçtığı aracın sürücüsü A.T. (35) ise Akçakoca ve Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekiplerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği operasyonla yakalandı. A.T., emniyette alınan ifadesinin ardından savcılık talimatı ile serbest bırakıldı.

Gazetecilere küfredip tepki gösterdi
Asayiş Büro Amirliğinde işlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilmek üzere emniyetten çıkarılan M.C., kendisini görüntüleyen gazetecilere küfredip tepki gösterdi. M.C. hastanede sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından adliyeye sevk edilirken, savcılıktaki sorgusu devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2017, 07:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER