EREĞLİ&8217;YE YENİ KÖPRÜ YAPILIYOR

EREĞLİ&8217;YE YENİ KÖPRÜ YAPILIYOR

Ereğli ilçesi Devrek yol ayrımına duble yol kapsamında yapılacak olan köprü için zemin etüt çalışmalarına başlandı.

İlçe Devrek yol ayrımı başlatılan duble yol kapsamında kavşak ile birlikte yapılacak olan köprü için Ankara&[#]8217;dan gelen Mega Mühendislik incelemelerini sürdürüyor.

Zemin etütü yapılan alanda gazetemizin sorularını yanıtlayan Mega Mühendislik Şantiye Şefi Nihat Yapacık, bir hafta sürecek olan zemin etüdünün ardından hazırlanan raporu Kastamonu 4. Bölge Müdürlüğüne ulaştıracaklarını ifade etti.

Yapacık şunları söyledi:

 &[#]8220;Ereğli&[#]8217;de duble (bölünmüş yol) kapsamında çalışmalar yapıyoruz. Biz bu çalışmalar ile köprünün her ayağının dikileceği noktada zemin etüdü yaparak,  bunun raporunu hazırlayacağız.

Biz Firma olarak Ankara Mega Mühendislik olarak zemin etüdü yapıyoruz.  Köprünün her ayağına sondaj yapıyoruz.  Standart deneyler yapılacak. Numuneler Alınacak. Bunu yanında Biyo Teknik ekibimi Ankara&[#]8217;da bir değerlendirme yapacak.  Bizim bu çalışmalarımız 20 gün sürecek ve hazırlanacak olan raporu göre, Ulaştırma Bakanlığı Kastamonu 4. Bölge Müdürlüğü adına yüklenici firma buraya viyadük gibi bir köprü yapacak.&[#]8221;

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2012, 10:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER