EREĞLİ’DE HALK OTOBÜSLERİNE ZAM!

EREĞLİ’DE HALK OTOBÜSLERİNE ZAM!

Kdz. Ereğli Belediye Meclisi toplantısında Özel Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi’nin artan maliyetler nedeniyle toplu ulaşıma zam talebi CHP, İYİ Parti ve AK Parti grubunun onayıyla kabul edildi. 10 Mart tarihinden itibaren geçerli olmak üzere sivil binişler 5 TL, öğrenci 3,75 TL oldu.

Kdz. Ereğli Belediye Meclisi Mart ayı olağan toplantısı AKM Nikah Salonu’nda Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın başkanlığında yapılan ikinci oturum ile tamamlandı. Gündemdeki maddeler görüşülerek oy birliğiyle karara bağlandı.

Yapılan toplantıda Çilek Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’nin artan maliyetler nedeniyle toplu ulaşıma zam talebi CHP, İYİ Parti ve AK Parti grubunun oy birliğiyle kabul edildi.

Karara göre, şehir içi toplu taşıma ücretleri 10 Mart 2022 tarihinden itibaren uygulanacak. Buna göre; 3,70 TL olan sivil biniş ücreti yüzde 35 artış oranı ile 5 TL, 2,60 TL olan öğrenci biniş ücreti yüzde 44 artış oranı ile 3,75 TL oldu.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2022, 12:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
sezai Ayyıldız
sezai Ayyıldız - 2 yıl Önce

2 ayda %90 zam..

ereğli vatandaş
ereğli vatandaş - 2 yıl Önce

belediye 65 yaş ve tüm 25 çeşit ücretsizi halk otobüsü esnafına yükleyiceğine düzce gibi bu arabaları kiralasa vatandaşı pahalı araca binmekten esnafını zarar etmekten ücretsiz binenleride esnaf ve ücretli binenlerin kul hakkına girmekten kurtarsa sözüm ona EFSANE BAŞKAN ünvanını hak etse

SIRADAKİ HABER