EREĞLİ'NİN YENİ GÖZDESİ

Ucuz ve kaliteli ürünleri halkla buluşturduklarını belirten Yiğitbaş şu görüşlere yer verdi.

EREĞLİ'NİN YENİ GÖZDESİ

Kdz. Ereğli ilçesi Devrek yol ayrımında 2 yıldır hizmet verem Fulla Mağazası, 7’den 70’e herkese kaliteli malı en uzuca veriyor.

Mağaza Müdür Sefa Yiğitbaş, 2 yıllarını düzenleyecekleri görkemli bir kampanya ile önümüzdeki hafta sonu kutlayacaklarını belirterek,  yüzde yüz yerli malı sattıklarını kaydetti.

Mağazada, 2.99’dan, 200 TL’ye kadar 7’den 70’e her kesime uygun binlerce ürün bulunduğunu kaydeden Yiğitbaş, Fulla’nın Ereğli’nin yeni gözdesi olduğunu belirtti. 

HİZMET VE KALİTE

Ucuz ve kaliteli ürünleri halkla buluşturduklarını belirten Yiğitbaş şu görüşlere yer verdi: 

“Piyasada 200 liranın üzerinde olan mont ve giysileri 99 TL’den satıyoruz. Diğer ürünleri ise daha ucuza veriyoruz. Amacımız sadece hizmet vermek. Sürekli yeni mal getiriyoruz. Bizim Ereğli’de 25 ay oldu. Müşteriye malı,  yüzde 10 ile yüzde 20 arasındaki karlarla satıyoruz. Ben kendim 25 yıldır ticaretin içindeyim.  Yıllardır hazır giyim ve ayakkabı işi yaptım.  Ereğli’de iş olarak istediğimiz düzeydeniz. Vatandaş bizden her zaman değişiklik istiyor ve bizde sürekli bu talebe karşılık vermeye çalışıyoruz.  Bugüne kadar Ereğli’de çok pahalı mal satmışlar, geliyor mesele pantolon için 9.90 diyorum.  Şaka mı yapıyorsun diyorlar.”   

ÇİN MALI SATMIYORUZ

Ülkenin her yerinde mal aldıklarını da vurgulayan Yiğitbaş, sözlerini şu şekilde tamamladı:

“Çin malı satmıyoruz. Ürünlerimiz yerli, yıkattırıp öyle satıyoruz. Üretimi çok alıyoruz. Ucuz satıyoruz. Bölgemizde çoğu nakliyatı ambalajı, poşet veriyoruz, 50 Kuruş. Göz ardı etmiyoruz.

Pahalı ürünümüz de var. Ondan 300 TL’lik kaban bizde 99 TL. Dışarıda ise iki seri alıyor;  vadeli alıyor. Ne yapacak, kirasını, elektriği koyuyor.

7’den 70’e herkesim hizmet veriyoruz. Fiyatlar düşük sebebi de, ürünü toptan ve ucuz alıyoruz. Ülke genelinde 55 mağazamız var.  Bu mağazalarımızın temel politikası ucuzluk üzerine kurulu”

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2012, 12:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER