Ereğli'ye dev yatırım

90 Ülkeye İhracat yapan fabrikadan, Ereğli’ye dev yatırım...

Ereğli'ye dev yatırım

Alaplı İlçesinde uzun yıllar fabrika kurmak amacıyla yer arayan ve Güçbir Jeneratör Fabrikasını Kdz. Ereğli Delihakkı Mevkiindeki 34 dönüm arazi üzerine kurma kararı alan İşadamı Osman Karakaya, dev yatırımı için geri sayıma başladı.

İş adamı Karakaya, dev yatırımın mayıs ayı içeresinde faaliyete geçeceğini kaydederek, 90 ülkeye ihracat yapan bir firma olarak Ereğli’de de birçok ilki gerçekleştireceklerini söyledi.
Karakaya ayrıca:İstanbul’da bulunan merkez binamızda Güçbir Jeneratör, 40.000 metrekare alana kurulu 20.000 metrekare kapalı alana sahip fabrikasında Avrupa Standartlarında jeneratör üretimi yapmaktadır. İki bant, sekiz test bankası ile Güçbir Jeneratör, on iki dakikada bir adet çeşitli güçlerde jeneratör üretim kapasitesine sahiptir.
Zamanında teslimat, ürün çeşitliliği ve ürün, hizmet kalitesi ile tanınan firmamız jeneratör üretimi konusunda uzmanlaşmıştır ve sadece jeneratör konusunda hizmet vermektedir. Güçbir Jeneratör, Türkiyeyi Seviyoruz, Türkiyede Üretiyoruz sloganı ile Kdz. Ereğli’de yerleşik fabrikasında ürettiği jeneratör setlerini dünyada 90 farklı ülkeye ihraç ediyor.
Güçbir;jeneratör üretimi, satış ve servisi konusunda tüm dünyada tanınan ve tercih edilen global bir markadir.Dünyada 10.000in üzerinde kurumsal firma bizi tercih etti.
Güçbir Jeneratör markalı ürünlerin tercih edilen, güvenilir marka olma sebebi ise üstün mühendislik bilgisi ve becerisi gerektiren elektrojen grubu üretiminde, ciddiyet, bilgi, birikimi ve teknolojiyi aynı çatı altında birleştirerek kaliteli ürünler üretiyor olmasıdır.
ISO 9001:2008 Kalite Güvence Sistemi, EN ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007, Avrupa Standardi Uygunluk CE Sertifikası, İmalat Belgesi, Yerli Mali Belgesi, Sanayi Sicil Belgesi, T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanligi Garanti Belgesi, Kapasite Raporu, Satış Sonrasi Hizmetleri Yeterlilik Belgesi ve TSE Kalite Belgesine (15 kVA ile 2500 kVA güç arasi ürünler için ) sahip Güçbir Jeneratörde günümüz şartlarına uygun esnek üretim sistemi ile her türlü müşteri talebi en hızlı sekilde karşılanabilmektedir.
Jeneratör üretiminde kullanmış olduğumuz pano ve alternatör de TSE belgelidir.” dedi.
Ereğli’de yüzlerce işçi ile birlikte istihdama ve ülke ekonomisine katkı sunmak istediklerini sözlerine ekyenen Karayaka, mayıs ayı sonunda açılış yapmayı planladıklarını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2017, 16:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Savaş ÇİVİCİ
Savaş ÇİVİCİ - 7 yıl Önce

Hedefine odaklanan başarılı insanlar hep kazanır. Tebrikler..

Naciye Işık Avcı
Naciye Işık Avcı - 7 yıl Önce

Bu güzel ülkemizin şu dönemlerde bunca çekememez ülkelere nispet onca işsiz insanlarimizada ekmek kapisi açılmış olacak ne güzel..Kurucusu iş adami Osman KARAKAYA [xt]yada teşekkür ederiz.İnşallah hayirli olur...

Nurten yazicioglu acartabak
Nurten yazicioglu acartabak - 7 yıl Önce

Erdemir den sonra kurulacak olan fabrika kdz eregli ve civar ilceler için guclu bir yatirim ve gecim kaynagi olmasi ulkemin kazanmasi demektir bu ve bunun gibi yatirimlar TURKIYE CUMHURIYET NIN ISTIKRARIDIR.

Şerafettin Can
Şerafettin Can - 7 yıl Önce

Nihayet kdz Ereğlimize yenilir iş imkanı geldi.Emeği geçenlere teşekkür ediyor.Ereğli yatırımlarla gelişir.İnşallah Ereğlimize gençlerimizede yeni ekmek kapısı olur.Yeni yatırımların devamı dileklerimle.

gökhan keskin
gökhan keskin - 6 yıl Önce

emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum....

SIRADAKİ HABER