Ertelenen 23 Nisan gösteri yapıldı

Zonguldak’ta Karaelmas İlkokulu-Ortaokulu’nda ertelenen “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” etkinlikleri yapıldı. Beden Eğitimi Öğretmeni Melek Karademir’in düzenlediği şenlikte davetliler, öğrenciler ve veliler yapılan gösteriler ve yarışmalarla güzel ve anlamlı bir gün geçirdiler.

Ertelenen 23 Nisan gösteri yapıldı

Okul bahçesinde düzenlenen etkinliğe; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Kapıcı, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hülya Çelep, Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şubesi Başkanı Şahin Ören, KESK’e bağlı Eğitim-Sen Zonguldak Şubesi Başkanı Orhan Yılmaz, Karaelmas İlkokulu-Ortaokulu Müdürü Harun Akgül, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan törende Okul Müdürü Harun Akgül günün anlam ve önemini belirten bir konuşama yaptı.

Öğrenciler halkoyunlarının yanı sıra, skeçler, sanatçıların taklitleri, çuval yarışması, yoğurt yeme yarışması, yumurta yarışması, üçtaş şampiyonası, halat çekme yarışmasının yanı sıra çeşitli gösterilerle velileri ve davetlileri coşturdu.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2017, 10:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER