EŞİNİN ŞİDDETİNE MARUZ KALIYORDU!

EŞİNİN ŞİDDETİNE MARUZ KALIYORDU!

Karadeniz Ereğli ilçesinde eşinin şiddetine maruz kalan genç kadının burnu kırıldı. Yaklaşık 2 yıldır evli olan genç kadın, ilk hamileliğinden bu yana eşinden şiddet gördüğünü ve son olaydan sonra karakola şikayette bulunduğunu söyledi.

Ereğli’de yaşayan 23 yaşındaki Elif K., eşinin kendisini darp etmesi sonrasında burnunun kırıldığını ve eşi İsmail K.’ndan şikâyetçi olduğunu söyledi. 1,5 yaşında ve 5 aylık iki çocuk annesi olduğunu ifade eden Elif K., ilk çocuğuna hamile kaldığı günden sonra sürekli olarak şiddete maruz kaldığını ve son olayda da burnunun kırıldığını anlattı.

Elif K. açıklamasında “Eşim İsmail K. ile 2 yıldır evliyiz. 2 yıldır evliliğimizin sürecinde hamilelik sürecimden beri sürekli şiddet görmekteyim. Kendisi alkol ve madde bağımlısıdır. Sürekli içip içip arkadaşlarıyla birlikte takılıp 2 tane çocuğum var şuanda biri 1 buçuk yaşında biri 5 aylık ve sürekli evle alakası yok içip içip bana gelip saldırıyor. Evet, şikâyetçi oldum şuana kadar 8 tane dosyamız var çünkü evlilik sürecinden beri söylediğim gibi 2 yıldan beri sürekli bana şiddet uygulamakta ve hep hamileliklerimde, hamileliklerimden sonra ve 2 çocuğumun gözü önünde bana şiddet uygulamakta. İlk kızım doğduğunda 6 aylıkken de beni öldürmeye teşebbüs etti boğazımı sıkarak öldürmek istedi çocuğumun ağlamasıyla kurtuldum elinden. Şuan ikinci çocuğum var ikinci çocuğum kucağımdayken benim burnumu kırdı, dövdü beni. Aileme hakaret, şiddet sürekli bir bana küfürler hayatımı kastedeceğine dair sözcükler kullanması sürekli bu şekilde. Şuan adli süreçteyiz, 1 aylık hapis cezasına karar verildi 3 aylıkta uzaklaştırma kararı aldım. Benim hiçbir suçum yok aldatmadım, yalan söylemedim, ihanet etmedim, hırsızlık yapmadım 2 çocuğuma bakıyorum sadece ve sürekli bu şiddete maruz kaldım” dedi.

Elif K.’nun şikâyetçi olduğu eşi İsmail K.’nun çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER