ESNAF MAĞDUR!

ESNAF MAĞDUR!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, son günlerde fazlaca yaşanan enerji kesintilerinin, esnafı mağdur ettiği bildirildi.

İlçe merkezindeki Foto Arkadaş ve Foto Saray iş yeri sahibi Durmuş Ayaz, iki gündür yaşanan kesinti nedeniyle iş yerlerini açamadıklarını söyledi.

Kesinti nedeniyle cihazlarını çalıştıramadıklarını anlatan Ayaz, şöyle dedi:

“Zor süreçten geçilen bugünlerde bir de enerji kesintileri ile mağdur ediliyoruz. Özellikle düğün, nişan gibi etkinliklerin olduğu bu dönemde aldığımız anlaşmalı işlerimiz var. Yaptığımız anlaşmalar kapsamında da müşterilerimize verdiğimiz sözler oluyor. Ancak yaşanan enerji kesintileri nedeniyle işleri tamamlayamadığımızdan, müşterilere verdiğimiz sözleri de yerine getiremiyoruz. Burada yaşadığımız gelir kaybının yanı sıra, müşterilerimizin olası hak taleplerinde ikinci bir mağduriyet yaşama ile karşı karşıyayız.”

KEPENKLER KAPALI!!

Bu arada, ilçe merkezindeki çarşıda, bir çok iş yerinin kepenklerinin kapalı olduğu görüldü.

Kentin hafta başı ve merkez Pazar günü olmasına rağmen enerji kesintileri nedeniyle elektrikli kepenklerini açamadıklarını ileri süren vatandaşlar, “bu kesintilerin neden bu kadar sıklıkla yaşandığını da anlamış değiliz. Mesaj yoluyla gönderilen bilgilendirmelerde ‘bakım-onarım’ deniyorsa da, ortada böyle bir çalışma da göremiyoruz” diyerek tepkilerini ortaya koyuyorlar.

Diğer yandan, elektriklerin kesik olması nedeniyle bazı iş yerlerinin ise unutulmaya yüz tutmuş ‘Lüküs Lambalar’ ile mekanlarını aydınlatma çabasında oldukları gözlendi.

,

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER