'Esnaftan 1 kuruş para almayacağız...'

Başkan Uysal, basın mensupları ile biraraya geldi.

'Esnaftan 1 kuruş para almayacağız...'

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kdz. Ereğli Su Ürünleri Sosyal Tesislerinde gündeme ilişkin çeşitli açıklamalarda bulundu.

Uysal, 19-20-21 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan Uluslararası Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenlikleri programı hakkında bilgiler vererek, tüm halkı şenliklere davet etti.

Mayıs ayında Osmanlı Çileği şenliklerine 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kutlamaları ile başlayacağız. Göreve geldiğimiz günden beri engelli vatandaşlarımızın, engelli çocuklarımızın yanında olmak, rehabilitasyon merkezlerin yanlarında olmak. Yanlarında olmaya da devam edeceğiz. 19-20-21 Mayısta bizim konser ağırlıklı ama sporun, sanatın, kültürel etkinliklerin ağırlıklı olduğu şenlik yapacağız. Kültürün, sanatın, sporun herşeyini görmek istiyoruz. Akşamları da ana sahnede ülkemizin popüler sanatçılarımızın, popüler şarkıları ile bir arada olacağız. Sizleri de davet ediyorum, sizlerin aracılığıyla Zonguldak halkımızı, Ereğli halkımızı, ve bölge halkını bu şenliklerde görmek istiyoruz. ifadelerini kullandı.

Başkan Uysal, Konser alanının olduğu bölge ile ilgili gelen soruya şöyle yanıt verdi.

Orası şehir içindeki trafiği etkilemiyor, halkımızın daha rahat daha güvenli şekilde izleceğini düşünüyoruz.

BELEDİYE KASASINDAN ÖDÜYORUZ

Şenliklerin maliyet olarak 300 bin TL olduğunu belirten Başkan Uysal, Belediye kasasından ödüyoruz, esnaftan para toplamıyoruz dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2017, 07:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER