Feci kaza... Çocuk tırın altında kaldı

Kdz.Ereğli 'de 5 yaşındaki bir çocuk tırın altında kaldı.

Feci kaza... Çocuk tırın altında kaldı

Karadeniz Ereğliye bağlı Potbaşı mevkinde kaza meydana geldi.

Karşı şeride geçmek isteyen 5 yaşındaki bir çocuk, tırın altında kaldı. Akşam saatlerinde, iddiaya göre arkadaşları ile birlikte yolun karşısındaki oyun parkına gitmek için yolun karşısına geçmek isteyen 5 yaşındaki Muhammet Ali Çınar, Tuncay Karabıyıkın kullandığı 67 TY 925 çekici, 67 TY 926 dorse plakalı TIRın altında kalarak sürüklendi.

Olay sonrası haber verilen 112 ve itfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek TIRın altında kalan minik Muhammet Ali Çınarın öldüğünü belirledikten sonra küçük çocuğun cansız bedenini çıkararak ceset torbasına koydu. Uzun süre torununun başında göz yaşı döken Fatma Çınar, yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Olayı haber alınca mahalleye gelen baba Ferhat Çınar ise koşarak tırın etrafında oğlunu aradı. Oğlunun durumu hakkında bilgi almaya çalışan gözü yaşlı baba arkadaşlarının desteği ile güçlükle ayakta durabildi. Sürücü Tuncay Akbıyık ise olaydan sonra saklandığı bakkal dükkanından polis eşliğinde çıkarak gözaltına alındı.

Kaza sonrası çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edilerek güvenlik önlemi alırken, Potbaşı Sokak çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Mahalle sakinleri ise defalarca uyarmalarına rağmen tırların mahalle içerisinden geçmesini engellemeyen yetkililere tepki gösterdi.

Olay Yeri İnceleme ekipleri kaza yerinde inceleme yaparken, savcılık kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2017, 16:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER